Fejléc kép
Fórumajánló
Ramos: “A címer önmagában nem elég a győzelemhez”
2018-12-22 11:49 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “A címer önmagában nem elég a győzelemhez” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

Az Al Ain elleni Klubvilágbajnokság finálé előtt Sergio Ramos is is a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

“Újabb esélyünk van rá, hogy megvédjük a címünket a Klubvilágbajnokságban, ez még senkinek nem sikerült zsinórban háromszor. Nagyon várjuk már a döntőt, és reméljük, hogy hazavihetjük a trófeát az ünnepek előtt. Alig várjuk már ezt a meccset, az ellenfelünket pedig nagy tisztelettel kezeljük. A River volt a favorit azon az ágon, de láthattuk, hogy a címer önmagában nem elég arra, hogy nyerjen egy csapat”.

Az Al Ain
“Az intenzitás és az ütközések a foci részei. Tudjuk, hogy ott van náluk egy svéd elől, egy brazil bal oldalt és egy egyiptomi a középpályán. A labdarúgás manapság sokkal összetettebb, és tudjuk, hogy egy nehéz meccs vár ránk a döntőben”.

Isco
“Ő is a keret egyik tagja. Az a jó a kereten belüli versenyben, hogy itt olyan magas szinten van, hogy olyan játékosok is sokat játszhatnak, akik az előző szezonokban nem kaptak sok lehetőséget, mint például Ceballos- Iscótól sokat várnak, a keretben pedig mindenki játszani akar. Egy ilyen klubban, mint a Real Madrid, nehezebb bekerülni a csapatba”.

Mourinho
“Nem én döntök arról, hogy egy edző jön-e hozzánk, vagy sem. Nem a csapatkapitányok választják ki, hogy ki lesz a vezetőedző. Mourinho sokat ad marketingben, de tisztelnünk kell a jelenlegi edzőnket, aki Solari. Nem fogok részt venni ebben a játékban Mourinho kapcsán”.

Teljes menetrend