Fejléc kép
Fórumajánló
Llorente: “Reménykedtünk egy ilyen végeredményben”
2018-12-23 11:43 d.gergo realmadrid.com
Llorente: “Reménykedtünk egy ilyen végeredményben” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

A Klubvilágbajnokság döntője után a mérkőzés legjobbjának nem mást választottak, mint a Real Madrid fiatal középpályását, Marcos Llorentét. A játékos nyilatkozott is a lefújás után:

“Csodálatos érzés, hogy megszereztem az első gólomat a Real Madridban, és nagyszerű, hogy erre pont egy döntőben került sor. Reménykedtünk egy ilyen végeredményben. Egész héten dolgoztunk, erős volt a védelmünk és kíméletlenek voltunk a támadások során. Ezt akarják tőlünk a szurkolók. Voltak helyzeteink, és lőhettünk volna több gólt is, de bajnokként távozunk, a trófeával a kezünkben”.

Erőfeszítések
“A labdarúgásban a dolgok egy szempillantás alatt változhatnak. Ezért kell keményen dolgoznod, nem szabad soha feladnod, és ki kell használnod a kapott lehetőségeket. Nagyon örülni kell, ha a dolgok így alakulnak. Nem mindig nyer az ember döntőket, ahogyan gólokat sem mindig lő, legalábbis az én esetemben ez így van. A legjobb érzés, hogy gólt lőhettem és ezzel segíthettem a csapatot, nagyon boldog vagyok. Szeretném a gólt a családomnak, a barátaimnak és a barátnőmnek ajánlani, most velük is fogok ünnepelni”.

A trófea
“Mindig az a célunk, hogy minden trófeát megnyerjünk, amiért játszunk, most is így volt. Ez a trófea az egész csapat számára egy jutalom, az elvégzett munkáért. Szép dolog így befejezni az évet, és a jövő évet ezzel a trófeával a lehető legjobb módon kezdeni”.

Célok a szezonban
“A spanyol bajnokságban, a Bajnokok Ligájában és a kupában is fordulóról fordulóra kell haladnunk. Mindhárom sorozatban életben van még a Real Madrid”.

Teljes menetrend