Fejléc kép
Fórumajánló
Modric: “Felejthetetlen év volt ez számomra”
2018-12-23 11:34 d.gergo realmadrid.com
Modric: “Felejthetetlen év volt ez számomra” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

A FIFA Klubvilágbajnokság döntője után Luka Modric, Thibaut Courtois, Álvaro Odriozola és Sergio Reguilón így értékelte saját évét és a csapat teljesítményét:

Luka Modric

“Fontos trófea ez számunkra, magabiztosságot ad nekünk a tovább haladáshoz. Szerettük volna a lehető legjobb módon zárni a 2018-as esztendőt, és sikerült is. Az első perctől kezdve összpontosítottunk, és felszabadító érzés zsinórban a harmadik Klibvilágbajnokságunkat is megnyerni. Nagyszerű érzés számomra részt venni ezen a tornán”.

Felejthetetlen lett ez az év
“Felejthetetlen év volt ez számomra, tökéletes volt. A csapat megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Világbajnokságom nagyszerű volt, most pedig nyertem egy újabb címet a Real Madriddal. Ez az év álomszerű volt, nem is kérhetnék többet”.

Gólja a döntőben
“Karim odapasszolta nekem, és úgy döntöttem, hogy lőni fogok. Tavaly nem tudtam gólt szerezni, idén sikerült a csapat első gólját megszereznem. Remélhetőleg még több jön majd a jövőben. Szeretek gólpasszt adni a csapattársaimnak. Az a fontos, hogy mindent beleadj és segítsd a csapatot a játék többi aspektusában is”.

Thibaut Courtois

“Jól játszottunk, és megszereztük a győzelmet. Büszke vagyok, hogy ennek a győztes csapatnak a tagja lehetek. Mindkét Klubvilágbajnokság meccsen jól játszottunk, és remélem ez jó útra terel minket a Copa del Rey-ben, a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is. Szerintem nem játszik gyengén a csapat, nagyon sokszor nem kaptunk gólt a meccseket. Remélhetőleg tovább tudjuk folytatni ezt a jó munkát, és gyűjtjük majd a győzelmeket”.

Keylor Navasról
“Nagyon tisztelem őt. Három Bajnokok Ligáját nyert zsinórban a Real Madriddal. Ilyen a verseny szintje nálunk a kereten belül. Nem jó dolog a padon ülni, de Keylor jól dolgozik, mindketten keményen edzünk. Mindig jó játszani, és az edző dönt arról, hogy erre kinek lesz lehetősége. Jól érzem magam már az első napomtól kezdve. Igyekszem segíteni a csapatot, és minden nap azért dolgozok, hogy fejlődjek”.

Iscóról
“Isco egy nagyszerű játékos. Teljes a keretünk, tele nagyon jó játékosokkal, és az edzőnek nincs könnyű dolga, amikor ki kell választania, hogy ki játsszon”.

Álvaro Odriozola

“Győzelem sugárzik ebből a trófeából. Mindig arról álmodik az ember, hogy serlegeket nyerjen, és nagyon jó érzés ide jönni a Real Madridba, és megnyerni őket. Még többet akarunk. Büszke vagyok, hogy részese lehetek ennek a csapatnak, akik ma újabb fejezetet írtak a Real Madrid történelmébe”.

“A Real Madridnak kötelessége mindent megnyerni, és ehhez a mindennapos kemény munkán keresztül vezet az út. Így dolgozunk az edzéseken is, mindig a tőlünk telhető legjobbat nyújtjuk. A keret minősége megkérdőjelezhetetlen. Ilyen pillanatokban megemlékezik az ember a családjáról és azokról az emberekről, akik a rossz időkben is támogatnak téged”.

Sergio Reguilón

“Álmodtam arról, hegy megnyerjem majd egyszer ezt a trófeát. Nagy cím ez a labdarúgásban, és csodálatos érzés megszerezni. A legjobb dolog, ami egy labdarúgóval történhet, az az, hogy részese lehet ennek a csapatnak. Felejthetetlen élmény ide tartozni. Köszönöm azoknak az embereknek, akik ott vannak mellettem az elejétől, mint például édesapám, aki velem dolgozott azért, hogy itt lehessek. Most ki kell élveznünk ezt a győzelmet, és meg kell ünnepelnünk”.

Teljes menetrend