2019-01-09 14:50 ___Samy___ as.com
Bale pénzbüntetést kap Egyéb hírek

A walesi támadó a Real Sociedad elleni bajnoki mérkőzés 78. percében gondolt egyet, és elhagyta a stadiont, ezzel megszegve a szabályokat.

A Real Madrid minden bizonnyal egy pénzbüntetéssel fogja honorálni Gareth Bale fent említett viselkedését, legalábbis a spanyol források szerint.

Az El Confidencial azt állítja, hogy a klub vezetése pénzbírságot fog kiszabni a játékosra, mivel megsértette a klub belső szabályait. Jelen esetben ez annyit jelent, hogy azok a játékosok, akik nem kerültek be a mérkőzés keretébe, azoknak ott kell maradni a mérkőzés végéig, illetve a csapat közelében kell lenniük a mérkőzés előtt és után is. Ez a szabály segít abban, hogy a csapat egységes tudjon maradni.

Ugyanakkor vannak olyan hírek is, melyek szerint Bale csapattársai megkérdőjelezték a játékos hozzáállását és elkötelezettségét a Sociedad elleni mérkőzés előtt. A walesi játékost ért kritikák tehát akár arra is utalhatnak, hogy a támadónak esze ágában sincs megpróbálni a Cristiano Ronaldo távozásával keletkezett űrt betöltését.

Santiago Solari erre a kérdésre úgy reagált a mérkőzés után, hogy “ezt a helyzetet a színfalak mögött fogjuk megoldani”. Úgy tűnik ez meg is fog történni.

Teljes menetrend