Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-01-14 19:33 ___Samy___ marca.com
Vallejo ismét megsérült Sérülések, eltiltások

Jesus Vallejo nagy vágya, hogy ismét visszatérjen a pályára, ezúttal is szertefoszlott, hiszen a fiatal középhátvéd újra megsérült. Könnyek közepette hagyta el az edzőpályát miközben Santiago Solari próbálta őt vígasztalni.

A 22 éves játékos ebben az idényben csak két mérkőzésen tudott Solari rendelkezésére állni; a Melilla elleni kupamérkőzésen még októberben és a CSKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen decemberben.

Idáig ez a negyedik izomsérülése ebben a szezonban, így tehát még szerencséje sincs. A szerdai Leganés elleni kupamérkőzés visszavágója – amelyet a Real Madrid 3-0-ra megnyert hazai pályán – tökéletes lett volna Vallejónak, hogy ismét játékba lendüljön.

Ez a sok izomséülés korábban is megkeserítette az életét a Real Zaragozában és a Frankfurtban is, viszont ez sokkal roszabb. A Madridban eltöltött 18 hónapja alatt csupán csak 14 mérkőzésen volt bevethető.

A Leganés ellen egyébként Javi Sanchez lesz a helyettese.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend