Fejléc kép
Fórumajánló
Solari: “Nem szabad az előnyre gondolni”
2019-01-15 15:13 Realista24 realmadrid.com
Solari: “Nem szabad az előnyre gondolni” NyilatkozatokSpanyol Kupa

“Nem szabad az előnyre koncentrálni, továbbra is fókuszáltnak kell lennünk és már az első perctől meg kell próbálni eldönteni a párharcot” – kezdte mondandóját Solari, a Leganés elleni kupamérkőzést megelőző utolsó edzés előtt.

A fiatalok
“A fiatal játékosok gyakran hoznak sebességet, vitalitást és frissességet, ami kombinálódik az idősebb játékosok tapasztalatával és érettségével. Egyértelmű, hogy mindegyikük a saját érdeme miatt van itt. Legutóbb számos U20-as játékosunk volt a pályán, akik mindig is meg fogják kapni a támogatást a tapasztaltabbaktól.”

Játékszisztéma
“Minden mérkőzésnek más körülményei vannak az ellenfél és a karakterük miatt. Minden meccsen van valami új, és az alapján hozzuk meg a döntéseket, amik körülöttünk zajlanak.”

Igazolások
“Nem fogok belemenni az átigazolási kérdésekbe. A csapat az, akik most alkotják, fiatal és tapasztalt játékosok mixe, akik mind elkötelezettek.”

Vinicius
“Nagyon tehetséges, és ezt mutatja otthon és idegenben is. Csak ebben a szezonban érkezett, és teszi amit tennie kell, ez pedig dicséretes, oda kell figyelnünk rá.”

Teljes menetrend