Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro: “Valljuk be, nem vagyunk jó formában”
2019-01-17 08:21 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Valljuk be, nem vagyunk jó formában” NyilatkozatokSpanyol Kupa

A Leganés elleni vereség után Casemiro, Nacho és Cristo nyilatkoztak.

Casemiro

“Elvesztettük a meccset, de továbbjutottunk a következő körbe, és ez volt a végső cél. Ha a mutatott játékról beszélünk, hiányzott a mélység az első félidőben, de jobbak lettünk a másodikban. Irányítottuk a találkozó tempóját, és bár a Leganés szurkolói féktelenek voltak, a kezünkben volt a mérkőzés. Tudjuk, hogy nincs olyan, hogy “könnyű meccs”, most pedig már a hétvégére összpontosítunk”.

“Mindig a győzelemért játszunk, most nem vagyunk jó formában, valljuk be. De keményen dolgozunk. Ott vagyunk a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében is, és a Copa del Rey negyeddöntőjében. A bajnokságban kicsit messze vagyunk az első helytől. Most nyernünk kell, akármi is történjen, és akárkivel is kerüljünk szembe”.

“Mindenki tudja, hogy őszinték vagyunk. Fejlődnünk kell, és ez a címer arra is kötelez, hogy küzdjél azért, hogy minél jobb legyél. A spanyol a legnehezebb bajnokság a világon, tisztelnünk kell az ellenfeleinket, de ha keményen dolgozol, az mindig hozza az eredményeket. Tovább folytatjuk a munkát, és meglátjuk, mit tudunk kihozni belőle”:

Nacho

“Nem volt ideális az első félidőnk, de továbbjutottunk, ezt akartuk. A Real Madrid ott van a Bajnokok Ligájában és a Copa del Rey-ben is, és a bajnokságban is harcolnunk kell a végsőkig. Ha elvesztesz egy meccset, akkor tudod, hogy van hova fejlődni. Sok sérültünk van idén, és nem a legjobb játékunkat hozzuk a pályán, valami hiányzik. Hosszú út áll még előttünk. Az elmúlt néhány év volt a klub történelmének legjobb időszaka, nehéz ezt a szintet tartani, nem hogy még meg is ugrani”.

“Viniciusban megvan minden ahhoz, hogy sikerre vigye ebben a sportágban. Ha jó emberekkel veszi magát körbe, és alázatos marad, akkor kulcsfontosságú játékos lehet számunkra, mert elképesztő adottságokkal rendelkezik”.

“Isco nagyon fontos játékosa a Real Madridnak. Folyamatosan keményen dolgozik, hogy teljesen visszatérjen, és olyan önbizalommal játsszon, amire mindannyiunknak szükségünk van. Az egész keret támogatja őt. Szükségünk van rá, hogy Isco a legjobb formájában legyen, ugyanez igaz a többi játékosunkra is”.

Cristo

“Keményen dolgozunk azért, hogy fejlesszük a játékunkat azokon a pontokon, ahol ez szükséges, és hogy úgy távozzunk egy-egy meccs után hogy elégedettek vagyunk a mutatott teljesítményünkkel. Minden csapat tud hova fejlődni, még azok is, akik mindig nyernek. Erre kell törekednünk nekünk is. A pályán mindenkinek megvan a saját játékstílusa, én pedig igyekszem azt tenni, amire az edző megkér. Igyekszem olyan sprinteket csinálni, amit egy csatártól elvárhat az ember. Az edző megbízik bennem, lehetőséget ad a játékra, én pedig igyekszem ezekből kihozni a legtöbbet. Remélem Benzema bevethető lesz hamarosan, mindenkinek ez az érdeke”.

“Könnyű kijönni a legjobb játékosokkal, megtiszteltetés velük játszani, és hogy egyáltalán az első számú csapatban léphetek pályára. Jól kijövök mindenkivel, de nem veszek részt az olyan dolgokban, mint az Isco körüli pletykák. Biztos vagyok benne, hogy minden jól fog alakulni a végén”.

Teljes menetrend