2019-01-18 12:29 ___Samy___ as.com
Egy újabb védő érkezése várható Átigazolási hírek

Az elmúlt napokban egyre több hír jelent meg arról, hogy a Real Madrid is csatlakozott azon csapatokhoz, akik szeretnék megszerezni az FC Porto középhátvédjét, Militaot. Ugyanakkor a klub más játékosokat is figyelemmel kísér, lentebb mutatjuk kiket.

Ahogy arról korábban már többek között az AS is beszámolt, a Real Madrid hajlandó lenne kifizetni Militao 50 millió eurós kivásárlási árát. Azonban nem ő az egyetlen jelölt a madridi radaron. Íme egy néhány név, akik szintén esélyesek az étkezésre.

Mario Hermoso (Espanyol, 23 éves)

Mario Hermoso egy Real Madrid nevelésű játékos, aki a megfelelő játékpercek miatt annak idején távozott a spanyol fővárosból. Ez úgy látszik, hogy egy jó döntésnek bizonyult, hisz a játéka kivirágzott. 2017. szeptember 9-én bemutatkozott az első osztályban az Espanyol játékosaként, ráadásul a Barcelona ellen. 2018 novembere óta pedig elmondhatja magáról, hogy magára húzta a spanyol válogatott mezét. Erre a teljesítményre természetesen a madridi csapat is felfigyelt, és követik a helyzetét a katalán csapatnál. A stílusa miatt sokan Sergio Ramoshoz hasonlítják. Az ára 7.5 millió euró lenne.

Léo Santos (Corinthians, 20 éves)

Léo Santos minden olyan kritériumnak megfelel, amit mostanában Perez és a Real Madrid keres. Fiatal, nagyon ígéretes játékos és korrekt áron hozható; a jelenlegi szerződése 2020. júniusig tart. Ő a Corinthians első számú védője, aki a belső védők közül a jobb oldalon játszik, habár időnként feltűnik a védekező középpályás poszton is. Már 2016-ban is szóba hozták őt a spanyol csapattal.

Kalidou Koulibaly (Napoli, 27 éves)

A szenegáli válogatott játékos a 2014-es érkezése óta a Napoli védelmének oszlopa. Erősségei közé tartozik az erőnléte és a fejjátéka, bár a kora miatt nem biztos, hogy összeegyeztethető lesz a megújuló, fiatalos Real Madriddal.

Matthijs de Ligt (Ajax, 19 éves)

Európa egyik legígéretesebb középhátvédjei közé tartozik a hollandok fiatal játékosa. A Barcelonával is szóba hozták már, de az AS értesülései szerint a Real Madrid és a Manchester City is szeretné őt megszerezni. Habár 2021-ig szerződése van, minden bizonnyal még idén nyáron csapatot fog váltani. A tavalyi idényben kezdett el szintet lépni, az idei szezonban pedig klasszis játékossá vált.

Guillermo Maripán (Alavés, 24 éves)

Az egyik oka annak, hogy az Alavés ilyen jól szerepel idén, az Maripán. Jelenleg a csapat Európa-liga kvalifikációt erő helyen áll, és a bajnokságban a negyedik legjobb védelem az övék. A szerződése 2021-ig szól, az ügynöke pedig elárulta, hogy a Barcelona nagyon szeretné őt megszerezni. Maripán a kora miatt egyértelműen beleillik a Real Madrid átigazolási politikájába.

Teljes menetrend