Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-01-19 21:25 Realista24 realmadrid.com
Casemiro: „Tudtam, hogy lőnöm kell” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid 2-0 arányban, egy kőkemény meccsen múlta felül a Sevilla csapatát, a győzelemhez pedig nagyban hozzájárult Casemiro hatalmas bombája. A meccs után a találat szerzője is nyilatkozott.

„Ez tényleg egy varázslatos gólt volt, örülök, hogy nyertünk. Amikor megkaptam a labdát, akkor tudtam, hogy lőnöm kell. Tökéletesre sikerült. A kapus megpróbált mindent, de nem sikerült védenie. Őrült módon ünnepeltem, mert elől és hátul is jók voltunk, voltak gólszerzési lehetőségeink, és ha nem találsz be, frusztrálttá válsz. Az egész csapat jó volt.”

„Megmutattuk a szurkolóknak, hogy keményen dolgozunk, hogy még mindig itt vagyunk és hiszünk magunkban. Ma a közvetlen riválisunk ellen játszottunk. Ez volt az egyik legjobb meccsünk, a Roma elleni mérkőzés mellett. A csapat minden tagja beleadott mindent. Amikor így játszunk, akkor mindenkinek jól megy, és ezért nyertünk.”

„A Real Madridnak muszáj győztes habitussal rendelkeznie. Keményen dolgozunk a javuláson, ha beleteszed a munkaórákat, az kifizetődik. Ez egy nehéz év, mert a dolgok nem úgy mentek, ahogy szerettük volna.”

„Solari a félidőben annyit mondott, hogy úgy folytassuk, mint az első félidőben. A játék néhány elemét érintette, de a legfontosabb az volt, hogy ugyanabban a szellemben folytassuk.”

„Mateu Lahozt szeretem, mint bírót, ő a világ és Spanyolország egyik legjobbja. Néha hibázik, de meg kell hallgatni őt, mert mindig elmagyarázza neked a dolgokat”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend