Fejléc kép
Fórumajánló
Solari: “Modric egy igazi harcos”
2019-01-19 20:25 Realista24 realmadrid.com
Solari: “Modric egy igazi harcos” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

“Briliánsan játszottak a játékosaim” – kezdte Solari a Sevilla elleni, 2-0-ra megnyert mérkőzés után a sajtótájékoztatót, majd folytatta. “Nehéz kiemelni csak egy nevet. Minden játékos keményen harcolt, néha igazán jól játszottunk, magas szinten presszionáltunk, szeretnék minden játékosnak gratulálni a mai teljesítményért.”

“Mindig többet jelent a győzelem egy közvetlen rivális ellen, mint a három pont, mert az egyik megszerzi a pontokat, a másik pedig nem. Feszült voltam, mert nem láttam, hogy Casemiro lövése bent volt-e vagy sem. Fantasztikus lövés volt és nem csak a játék fontossága miatt, hanem mert szükségünk volt erre az áttörésre.”

Luka Modric
“Kiemelkedő volt. Figyelembe véve azt is, hogy nagy ütést kapott és össze kellett ölteni… Ő egy harcos, csodálatos második félidőt produkált, 15 perccel azután, hogy hordágyon kellett levinni, visszatért is gólt szerzett. Ez árulkodó a csapatszellemre vonatkozóan. Nagyon nagy teljesítményt hozott le.”

Isco
“Örülök neki, ahogy a többi játékosnak is. Ahogy mondtam, nagyon komplett mérkőzést játszottunk, megérdemeltük a győzelmet, és ezért mindannyian elégedettek lehetünk, függetlenül attól, hogy ki volt kezdő és ki jött be csereként, mert mindannyian együtt dolgozunk.”

“A foci a játékosokról szól. Minden mérkőzésnek megvan a maga körülménye, minden csapatnak megvan a maga stílusa és vannak egyéb, a csapat dolgát nehezítő helyzetek. Még mindig nagyon sok a sérültünk, vannak akik most tértek vissza, szükségünk van rájuk. Itt az ideje, hogy megmutassuk a versenyszellemünket, és hogy a fiatalabb játékosok bizonyítsanak, a veteránok bizonyítsák klasszisukat, a következetességüket és magukkal hozzák mindazt, amivel a csapat versenyképessé válik.”

Legjobb meccs
“Szeretnénk így folytatni a dolgokat és legközelebb is szeretnénk legalább ilyen jól játszani. A múlthét is jó volt. Köszönettel tartozom Machín szavaiért, sokat jelentenek, mert egy nagyszerű csapat ellen játszottunk.”

Lehetőségek
“Tudtuk, hogy ki kell használni az adódó lehetőségeket. A Sevilla jól védekezett, és előnyt kovácsoltak az üres területekből. Vinciusnak Jr.-nak volt egy lehetősége az első félidőben, de végül a második félidőben találtunk be. Úton vagyunk a céljaink felé, hogy folyamatosan nyerjünk, soha nem adjuk fel.”

“Három sorozatban vagyunk érdekeltek, és mindegyikben a végsőkig fogunk harcolni, mint mindig. A Real Madrid számára semmi sem lehetetlen. Mindig élvezem a focit és a versengést, ez a szenvedélyünk, és imádjuk, a nehéz időszakok ellenére is. Szenvedélyünk a versengés, és nyilvánvaló, hogy jobb nyerni, ezt senki nem tagadhatja.”

Teljes menetrend