Fejléc kép
Fórumajánló
Modric: “Szeretnék sokáig a Real Madridnál lenni, remélem a klub is így érzi”
2019-01-20 09:04 Realista24 as.com
Modric: “Szeretnék sokáig a Real Madridnál lenni, remélem a klub is így érzi” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Luka Modric, a Sevilla ellen 2-0-ra megnyert találkozón, a Santiago Bernabéu közönsége előtt újra Aranylabdás formában játszott. Egész estés teljesítményét pedig sikerült góllal is megkoronáznia, a meccs után beszélt a jövőjéről is.

“Még másfél év van hátra a szerződésemből, ezért nyugodt vagyok, mivel ez hosszú idő. Az a vágyam, hogy ennél több ideig maradhassak itt, remélem a klub is ugyanígy érez. Olyan boldog vagyok most, mint az első napomon. Itt akarom folytatni” – mondta a jövőjét firtató újságírónak Lukita.

“Nagyon boldog vagyok a gólom miatt, és úgy gondolom, hogy nagyszerű meccset játszottunk. Elégedettek vagyunk a játékunkkal és a három pont miatt is. Ezt az utat kell követnünk. Minden játékosnak nagy meccse volt, és a szurkolók ezt akarják látni tőlünk. Szükségünk volt egy ilyen meccsre, mint ez, hogy örömet szerezzünk magunknak és a szurkolóinknak is.”

“Magamat tekintve, jól érzem magam és az elmúlt másfél hónapban is így volt ez. Nem szabad a Barcelonára gondolnunk vagy arra, hogy hány pontunk van” – válaszolta arra a kérdésre Modric, hogy sikerülhet-e még befogni a Barcelonát a bajnoki aranyért folytatott versenyfutásban, majd folytatta; “Meccsről meccsre kell haladnunk, harcolnunk kell és meglátjuk, hogy meddig jutunk a szezon végére. Ez az, amit tennünk kell, nem mások miatt aggódni” – zárta gondolatait az est egyik legjobbja.

Teljes menetrend