Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-01-28 09:01 Tromposch Ádám realmadrid.com
Benzema: „Jól érzem magam, magabiztos vagyok” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Karim Benzema duplázott, és összességében remek produkciót nyújtott az Espanyol elleni meccsen. A francia támadó ezt követően érthetően elégedetten nyilatkozott.

„Jó meccs volt, magas intenzitással játszottunk, gólokat lőttünk, és nyertünk. Nagyon meg akartuk nyerni ezt a meccset, hogy folytathassuk a jó sorozatunkat. Jó látni, amikor így játszik a Real Madrid.”

„Sok dologban fejlődött a csapat, türelmesebbek vagyunk, nem veszítünk annyi labdát… A futball ilyen, egyszer fent, egyszer lent. A Real Madridnak mindig meg kell mutatni, hogy a legjobb klub a világon. Éhesnek kell maradnunk, és meg kell mutatnunk, hogy minden meccsen jobban akarjuk a győzelmet, mint bárki.”

„Sok mindent szeretnénk megmutatni a stílusom által, de a lényeg, hogy segítsem a csapatot. Most már 10 éve itt vagyok, ismerem a klubot, és segítem a csapattársaimat, ahogy csak tudom. Nagyon magabiztos vagyok most.”

„Van ez a dolog az ujjammal, be van kötözve, de nem akarok operációt még. Ez egy sérülés, de amikor a pályán vagyok, nem foglalkozom vele. Gólokat akarok lőni, gólpasszokat adni, és minden meccset meg akarok nyerni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend