Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-01-28 19:03 ___Samy___ marca.com
Sergio Ramos nem játszik a Girona ellen Sérülések, eltiltások

A csapat kapitánya, Sergio Ramos a tegnap esti mérkőzésen az Espanyol ellenében egy kisebb sérülést szedett össze, mely miatt biztos, hogy ki kell hagynia a Girona elleni kupameccset.

A védőt a félidőben kellett lecserélni, mivel egy ütközés során a bal térde megsérült. Azonban az orvosi vizsgálatok megerősítették, hogy semmilyen komoly probléma nem történt Ramossal. A holnapi nap folyamán még több vizsgálatot végeznek el a játékoson, de az biztos, hogy a Girona elleni visszavágót kihagyja, és pihenőt kap.

A Kapitány várhatóan az Alaves ellen már bevethető állapotban lesz, nagy szüksége is lenne rá a csapatnak. Mivel Raphael Varane az Espanyol ellen piros lapot kapott, ezért Solari reméli, hogy össze tud állni a Nacho-Ramos tengely a védelem közepén.

Azonban Ramos és a Real Madrid szurkolók még így sem nyugodhatnak meg teljesen. A hátvéd csupán csak egy sárga lapra van az eltiltástól, így ha az Alaves ellen besárgul, akkor nem léphet pályára az Atletico Madrid ellen.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend