Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-02-04 06:33 e.gergo realmadrid.com
Solari: „Nagyon elégedettek vagyunk Vinicius fejlődésével” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Az Alavés elleni győzelem után a Real Madrid vezetőedzője, Santiago Solari így nyilatkozott az este történéseiről:

„Minden sorozatban a végsőkig fogunk harcolni. Remélhetőleg ez a szezon végét jelenti majd, mert ez azt jelentené, hogy van esélyünk trófeákra. Ma este a játékosok éhesek voltak arra, hogy csökkentsék a lemaradást a bajnokságban”.

„A Madrid soha nem adja fel, és az elmúlt hetekhez hasonlóan ma is azért harcolt a csapat, hogy csökkentse a hátrányt a tabellán. Mindig a győzelemért megyünk ki a pályára, nem számít a matek”.

A februári versenynaptárról
„Mindig van valami, amiért játszani lehet. A szezon elejétől fogva ott a bajnokság, a Bajnokok Ligája… És ha a szezon ebbe a szakaszába ér, akkor már minden a tét. Ismerjük a versenynaptárunkat, és sok tapasztalatunk van az ilyesmiben, tudjuk, hogyan kell érkezni egy ilyen időszakba. Minden forduló egy új meccs, és igyekszünk a lehető legjobb módon felállni, hogy megnyerjük”.

„Minden meccs döntő fontosságú ebben a szezonban. Számunkra mindig a következő meccs a kulcsfontosságú, ebben a szellemben fogunk ebbe hónapba is belevágni. A meccsek időpontjáról nem mi döntünk, nem foglalkozhatunk ilyesmikkel, hogy kinek van több ideje pihenni az El Clásicóra. Csak arra gondolunk, hogy készen álljunk majd, és a lehető legjobb formában érkezzünk a meccsre”.

Vinicius teljesítménye
„A Barcelona elleni felállást nem fogom nektek most elmondani. Viniciusnak ma nagyszerű meccse volt, és boldogan jött le a pályáról. Nagyon jól reagál az elképzelésekre az edzéseken és a meccseken is. Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésével, a tapasztaltabb játékosok pedig támogatják őt, gondoskodnak róla és tanácsokat adnak neki”.

Bale
„Kemény helyzet, mert az Alavés egy jól védekező csapat, összpontosítanak és nagy nyomást gyakoroltak ránk. Nem hagytak nekünk sok területet a pályán. A második félidőben megváltoztattuk a felállást, hogy lássuk, Viniciusnak milyen lenne a jobb oldalon játszani. Tudom, milyen magabiztos Gareth a bal oldalon. Itt van nekünk Gareth, Vinicius, Marco, Mariano és a többiek… Sok lehetőségünk van a pályán”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend