2019-02-09 21:31 Realista24 realmadrid.com
Casemiro: “Ha olyanokkal edzel együtt, mint Karim Benzema, Vinicius vagy Bale, akkor megtanulsz ilyen gólokat szerezni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid magabiztosan, 1-3 arányban múlta felül városi riválisát, amelyből vaskosan kivette a részét a blancók brazil középpályása, Casemiro. Nem csak bombagóljával tűnt ki, hanem elképesztő védőmunkájával is.

“Boldog vagyok, nem a gól miatt, hanem a teljesítményünk miatt. Top szinten vagyunk, és a csapat megérdemli az elismerést, mert ma igazán jól játszottunk. Az Atlético második volt a meccset megelőzően, és jól teljesítettek. Úgy gondolom, hogy megmutattuk a klasszisunkat, és azt, hogy jó formában vagyunk. Ez a helyes út a siker felé.”

“Az én feladatom az, hogy visszaszerezzem a labdát és imádom. Tényleg nagyon élvezem, még akkor is, ha az emberek néha nem értékelik. Mindenki, aki érti a focit tudja, hogy mennyire fontosak az ilyen játékosok a meccs során. Ez valami olyan, ami segít a Real Madridnak valamit nyerni. Szokatlan számomra gólt szerezni, és amikor a labda közeledett, láttam, hogy Ramost négyen is őrzik, előnyre tettem szert. Ha olyanokkal edzel együtt, mint Karim Benzema, Vinicius vagy Bale, akkor megtanulsz ilyen gólokat szerezni.”

Teljes menetrend