Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-02-09 21:22 Realista24 realmadrid.com
Solari: „Olyan csapatot győztünk le, akik évről évre egyre jobbak” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

„A játék minden elemében erősek voltunk, talán ez volt a legjobb teljesítményünk december óta” – kezdte sajtótájékoztatóját a mérkőzés után Solari.

„Nagyon komplett teljesítményt hoztunk, és ez volt az egyetlen, amivel elérhettünk itt bármit egy olyan csapat ellen, amelyik évről évre jobb. Nagyszerűek, remek az edzőjük, elégedetten megyünk haza. Jók voltunk elől és hátul, briliánsan presszionáltunk és pontosak voltunk a rögzített szituációknál, védekezésben és támadásban is.”

A győzelem kulcsai
„Mindannyian a csapat részei vagyunk, a kulcsot pedig a játékosok jelentik, akik edzenek, fizikálisan elkötelezettek, és kiteszik a szívüket minden meccsen. A győzelmek 95%-a a játékosok érdeme, a maradék a többieké… az orvosi csapaté, az igazgatóké, a szurkolóké. A Real Madrid mindig a végsőkig harcol, és tovább kell folytatnunk. Két lábbal kell a földön állnunk, és folytatni a kemény munkát.”

Vinicius Jr.
„Még csak 18 éves, és sok év áll még előtte. Olyan messzire juthat el az évek alatt, amilyen messze csak akar. Ő egy gyerek, néhányunknak talán ilyen korú a gyereke. Még csak most érkezett és persze, hogy időről időre jobb lesz. A legjobbaktól tanulhat, jó tanácsokkal látják el és odafigyelnek rá.”

Reguilón
„Példát mutat az összes akadémista számára, hiszen megmutatta, hogy ha megvan a tehetséged, az elkötelezettséged és keményen dolgozol, akkor mindig van esély.”

Bale
„Mosolyogva tért vissza az öltözőbe, boldog volt a gólja miatt. Minden nap egyre jobbnak látszik.”

VAR
„Az edzők nem láthatják a visszajátszásokat, ilyenkor az egyetlen amit tenni tudunk, hogy várunk és reménykedünk, hogy a játékvezető döntése helyes lesz. Ez egy olyan dolog, amihez mindannyiunknak hozzá kell szoknia.”

Ajax
„Két hónapja jól játszunk. Mindig a Real Madrid a favorit, függetlenül a formától, köszönhetően a történelmünknek.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend