2019-02-11 18:39 ___Samy___ marca.com
Volt csapattársak meséltek Reguilonról Nyilatkozatok

Sergio Reguilon fejlődése az elmúlt néhány évben elég szépen dokumentálásra került a korábbi csapattársai által, akikkel még a Segunba B-ben játszott együtt.

Reguilon két évet töltött kölcsönben az UD Logrones csapatában, 2015 és 2017 között. Most pedig a Real Madriban játszik a védelem bal oldalán, mindezt pedig úgy, hogy a klub élő legendája, Marcelo ül miatta a padon.

“Játétkosok százai jönnek a Castillából a Segunba B-be”, mondta a Logrones kapusa, Miguel Martinez a MARCA-nak.

“Nem hiszem, hogy meg vannak győződve a sikerről. Nem normális egy fiatal srácnak, aki még nemrég érkezett, hogy hamar magabiztossá váljon, azonban neki sikerült”, emlékezett vissza a Logrones csapatkapitánya, Cesar Ramon. “Úgy válaszolt a vicceinkre, hogy ‘nyugalom srácok, majd ha ott leszek a Bajnokok Ligájában, mindenkinek küldök jegyet’.”

A 2016/17-es idényben a Logrones öltözője is ugyanolyan volt, mint bármelyik más. Azontúl pedig, hogy a játékosok gyakran írogattak a csapat WhatsApp csoportjába, eljártak egymásnál videójátékokkal játszani is.

“Ő egy normális srác”, mondta Reguilon korábbi csapattársa és szomszédja, Miguel Santos. “Bárhová mentünk, egyszerű dolgokat kaptunk, mint például kávét, kekszet és rágnivalót, és órákat töltöttünk a videójátékok előtt ülve. Azokon a délutánokon, mikor nála mentünk, ahelyett, hogy kávét, kekszet vagy joghurtot adott volna nekünk, ő finom sonkával, garnélarákkal és borral látott minket vendégül. Ő egy kifinomult ember, és talán ezért játszik ő a Real Madridban, mi pedig ezért vagyunk még a Segunda B-ben.”

Reguilon természetesen nem a véletlen folytán jutott el idáig, hanem a kemény munkának köszönhetően. Az ígéretét betartva pedig rendszeresen küld jegyeket a volt csapattársainak, akik minden bizonnyal ott lesznek az Ajax elleni mérkőzésen is.

Teljes menetrend