2019-02-12 10:17 ___Samy___ marca.com
Marcelo: “Mindenemet Zidane-nak adtam” Nyilatkozatok

Marcelo egy őszinte hangvételű interjú során beszélt a helyzetéről az öltözőben, majd pedig Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane távozására is szóba került.

Először a francia mester távozása volt a téma. A brazil bekk méltatta Zidane-t, szerinte nagy érdemei voltak abban, hogy a csapat és ő maga is ilyen szintre fejlődött.

“Nagyon furcsa volt, mert senki sem tudott róla semmit [a távozásáról]. Minden csodásan alakult, engem pedig sokkolt a hír”, mondta az Esporte Interativónak adott interjúban. “Csodás kapcsolatunk volt, mivel minden nap beszéltünk. Érdeklődött felőlem és mindig megvédett.”

“Zizou nagyon jó volt hozzám, hiszen ő egy profi volt; és én mindent megtettem érte. Futottam, harcoltam, sérülten játszottam. Gyakorlatilag mindenemet Zidane-nak adtam.”

Marcelo ezután kitért a Cristiano Ronaldóval való kapcsolatára, és egy pár szót ejtett Gareth Bale-ről és a csapat korábbi kapusától, Kiko Casilláról is.

“Nagyon jó kapcsolatom volt Cristianóval, a családjával és a barátnőjével is. Kilenc évig játszottunk együtt, és teljesen normális, hogy szomorú vagyok.”

“Ugyanakkor Kiko Casilla távozása miatt is szomorú vagyok, aki az öltözőben mellettem ült. Minden nap megkérdeztem tőle, hogy ‘Hogy vagy Kiko, mi újság?’, most pedig nem ül mellettem senki.”

“A másik oldalamon Bale ül, de Bale nem beszél spanyolul, csak angolul, és csak kézmozdulatokkal kommunikálunk. Csak annyit tudunk beszélni egymással, hogy ‘Szia, Helló, jó bor.'”

Ezután természetesen szóba került a távozás lehetősége is, azonban Marcelónak esze ágában sincs távozni.

“Soha nem fordult meg a fejemben, hogy elhagyom a Real Madridot. Jobban bízok magamban, mint bárki más, és nincs okom a távozásra. Bízok magamban, a munkámban, de ha eljön az a nap, hogy a Madrid már nem szeretne engem, akkor távozok. Szomorú leszek, de el fogok köszönni. Bár biztos vagyok benne, hogy nem leszek kirakva.”

Teljes menetrend