2019-02-14 07:20 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “Bosszant, hogy nem lehetek ott a visszavágón” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A 600. Real Madrid tétmérkőzését lejátszó Sergio Ramos is nyilatkozott a lefújást követően:

“Sok emlékem van erről a csapatról. Sok nagy áldozatot kellett hoznom, és folyamatos erőfeszítéseket igényel tőlem az évek során az, hogy ennyiszer pályán voltam. Nem gyenge elérni 600 mérkőzést a csapatomban, és remélem, hogy még jó sok meccsem lesz itt. Szeretném mindenkinek megköszönni a szeretetet és támogatást, amit kapok, mert ezek is segítenek abban, hogy minden reggel akarattal ébredjek, és tovább javítsak a játékomon, kapitányként képviselve ezt a csapatot”.

A meccsről
“A stadion hangulata hatalmas volt. Szeretnék gratulálni az Ajax remek szurkolóinak, és persze a csapatnak is, akik nagyon jó focit játszottak ma is, annak ellenére, hogy mennyi fiatal van nálunk. Tudtuk előre, hogy nehéz meccs vár ránk, de megmutattuk, hogy képesek vagyok megtenni az ilyenkor szükséges erőfeszítéseket. Nem ez volt a legjobb teljesítmény tőlünk. Egységesnek kellett maradnunk, kihozva a lehető legtöbbet a kontrákból, felül kellett kerekednünk az Ajax által gyakorolt nyomáson. Két gólt lőttünk, ami a párharc szempontjából fontos. A foci nem csak a szép dolgokról szól, hanem arról is, hogy jól olvasd a játékot, a Real Madrid pedig ebben nagyon jó volt ma este. A kontráknál a tőlünk telhető legnagyobb sebesség elérésére törekedtünk, hogy területeket tudjunk nyitni.

A VAR rendszerről
“Nagy támogatója vagyok a VAR rendszernek, és szép fokozatosan igazságosabbá fogja tenni a labdarúgást. Voltak pillanatok, amikor ellenünk ítélt, ma pedig egy kapott gólunkat érvénytelenítették, ami fontos volt. Ezért van ez a rendszer. Bosszant, hogy a visszavágón nem játszhatok a meccs végén kapott sárga lapom miatt. Most ideje pihenni, és reméljük, hogy fegyelmezetten fog játszani a csapat, és gondolhatunk majd a következő Bajnokok Ligája fordulóra”.

Hivatalos az Ajax elleni keret 2019.02.12. 10:53
Teljes menetrend