2019-02-14 07:04 d.gergo realmadrid.com
Solari: “Az Ajax megdolgoztatott minket a győzelemért” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Az Ajax elleni fontos idegenbeli győzelem után Santiago Solari így értékelte az este történéseit:

“Tudtuk, hogyan játsszunk jól, amikor szükségünk volt rá. Keményen dolgoztunk, mikor szükség volt rá, kitartottunk, és jó pillanatban szereztünk gólt is. Az Ajax legyőzéséhez szükségünk volt rá, hogy mindenki a maximumot adja bele. Nehéz volt, és a játékosok erőfeszítése nélkül nagyon nehéz lett volna eredményesen zárni a meccset. Nagyon sok mindent kellett jól csinálnunk a győzelem érdekében: kemény munka, kitartás, helyzetkidolgozás, megbirkózás a nyomással, gólok szerzése… Ezek nélkül nagyon nehéz lett volna ma győzelmet szerezni”.

A videóbíró értékelése
“Nekünk edzőknek nincsenek monitorjaink, csak arra támaszkodunk, amit a videós bizonyítékok és a játékvezetők mondanak. Még nem néztem vissza az esetet”

“Nagyon örülök Asensio teljesítményének és góljának. Négy meccsünk volt már, mióta visszatért a sérülése után, és ezek közül három mérkőzésen pályára is lépett. Nagyon hajtott, megtartotta a labdákat, védekezett és elég bátor volt ahhoz, hogy érkezzen arra a beadásra, és gólt szerezzen”.

Az Ajax
“A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében nincsen olyan, hogy könnyű mérkőzés, egyetlen csapat sincs már a mezőnyben, akik ne lennének igazán erősek. Az Ajax nagyszerű energiát közvetített a meccsen, mindent beleadtak, és igazán megdolgoztattak bennünket a győzelemért”

Hivatalos az Ajax elleni keret 2019.02.12. 10:53
Teljes menetrend