Fejléc kép
Fórumajánló
Vinicius: “Ha meg akarod nyerni a Bajnokok Ligáját, számítanod kell az ilyen meccsekre”
2019-02-14 07:45 d.gergo realmadrid.com
Vinicius: “Ha meg akarod nyerni a Bajnokok Ligáját, számítanod kell az ilyen meccsekre” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A lefújást követően a remekül játszó Vinicius Jr. és Nacho Fernández is nyilatkoztak az Ajax elleni meccs kapcsán.

Vinicius Jr.

“Nagyon megszenvedtünk itt, de erre kell számítanod, ha meg akarod nyerni a Bajnokok Ligáját, a csapat pedig felkészült az ilyen helyzetekre. A második félidőben jobban teljesítettünk, és sikerült megszereznünk a győzelmet, ez a legfontosabb dolog. Jobban kell összpontosítanunk, jobban kell játszanunk ennél. A csapat tagjai minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy bebiztosítsák a győzelmet. Benzema sokat segített nekem, mióta csatlakoztam a Real Madridhoz, én pedig csak megpróbálom a legjobb formámat nyújtani a csapatért”.

Nacho

“Az Ajax nagyszerűen játszott, nagy nyomást gyakorolnak mindig az ellenfeleikre. Az eredmény pozitív, idegenben két gólt szerezni egy ilyen versenysorozatban létfontosságú. A videóbíró rendszer alapvetően egy pozitív dolog, azért van hogy segítsen. Fontos, hogy minden helyzetben egyenlő elbírálásban részesüljenek a csapatok. A focihoz tudnod kell erősnek lenni, az Ajax pedig erős volt. De mi nagyon erős mentalitással rendelkezünk, mi vagyunk a Real Madrid és tudjuk jól, hogyan kell felállni a padlóról, ha kapsz pár keményebb gyomrost. A támadóinknak is remek adottságaik vannak”.

“Először kemény volt a meccs, hiányzott belőlünk a magabiztosság, de most épp az ellenkezője van már. Fontos, hogy minden játékosunk összpontosítson, mert nagy meccsek várnak ránk, és minden trófeáért versenyben vagyunk. A Real Madrid mindig tiszteli az ellenfeleit, de az utóbbi győzelmek során láthatták az ellenfelek, hogy mindenért harcolunk, és nem hiányzik belőlünk a szikra”.

Ramos nem lehet ott a visszavágón
“Az a fontos, hogy nyertünk ma este, Sergio pedig lejátszotta hatszázadik tétmérkőzését a csapatban. Példakép mindannyiunk számára, és remélem, hogy még nagyon sok meccse lesz itt a klubban”.

Benzema
“Évek óta ismerem Karimot, és senki nem kérdőjelezi meg az adottságait, és a minőséget amit képvisel a pályán. Briliáns éve van eddig, nagyon örülök neki, hogy megmutatja mire képes, és remélem a továbbiakban is segíti a csapatot, mert sokat dob rajtunk az ő játéka”.

Vinicius Jr.
“Megmutatja, hogy ő a Real Madrid játékosa. Fiatal még, de fantasztikus tehetsége van, sokszor menti meg a csapatot. Nagyon gyors játékos”.

Asensio
“Nagyon jól dolgozik, remélem a továbbiakban is szerez ilyen döntő fontosságú gólokat, és segít bennünket. Az edző megmutatta már, hogy mindannyian megkapjuk a bizonyítási lehetőséget a szezon folyamán. A keret minden tagja fontos, és a ritkábban lehetőséget kapó játékosok is ilyen teljesítményt tesznek le nálunk az asztalra”.

Teljes menetrend