Fejléc kép
Fórumajánló
Solari: “A sajtónak megvannak a módszerei és eszközei, Ramos egy trükkösen feltett kérdésre válaszolt”
2019-02-16 14:31 d.gergo realmadrid.comas.commarca.com
Solari: “A sajtónak megvannak a módszerei és eszközei, Ramos egy trükkösen feltett kérdésre válaszolt”

A Real Madrid holnap délben a Girona ellen játszik majd a Santiago Bernabéu stadionban, a spanyol bajnokság 24. fordulójában, Santiago Solari pedig megtartotta az ilyenkor szokásos sajtótájékoztatóját is.

A csapat munkája
“Az egész csapat nagyon jól van, szeretünk versenyezni, a mostani időszak pedig nagyon izgalmas a szezonban, mi pedig mindannyian egy célt tűztünk ki: hogy nyerjünk, és minden tőlünk telhetőt beleadjunk a pályán. Várjuk már a holnapi meccset. A jelenre összpontosítunk. Mindig a következő mérkőzés a legfontosabb dolog. A csapat nagyon jól edz, abban a versenyszellemben, ami mindig is jellemezte ezt a klubot”.

A Girona
“Összecsaptunk a Gironával párszor az elmúlt hetekben a Copa del Rey miatt, ismerjük őket. Nagyon veszélyes csapat, megvan a maguk játékstílusa, amit nagyon jól használnak. Rá fognak minket kényszeríteni, hogy az egész mérkőzésen át összpontosítsunk, irányítanunk kell a meccset. Nagyon nehéz dolgunk lesz”.

Ramos nyilatkozata az Ajax elleni meccs után
“A szabályokat nem én, és nem a Real Madrid hozza az ilyen büntetéseket illetően. Nem fogok spekulálni a helyzet kapcsán. Sergio egy trükkösen feltett kérdésre válaszolt a meccs után, a sajtónak megvannak a módszerei és eszközei az ilyen helyzetekben. Világosan kijelentette, hogy nem volt szándékos tőle, hogy lapot szerzett. Mi csak a következő mérkőzésünkre gondolunk mindig, nem hozunk ilyen számító döntéseket”.

Ramos egy sárgára van az eltiltástól a bajnokságban, ha holnap lapot kap, akkor a Levante elleni meccset kihagyja, de a következő fordulóban már ott lehet a Barcelona ellen…
“Nem gondolunk erre. A soron következő mérkőzés jár mindig a fejünkben, oda kell tennünk magunkat, nyernünk kell, és majd azután gondolunk a következő meccsre”.

Az UEFA kivizsgálja Sergio Ramos nyilatkozatát

Szerződéshosszabbítás
“Örülök, hogy Simeone és Valverde meghosszabbították a szerződésüket a klubjukkal, de a foci mindig a következő mérkőzésről szól. Mi a jelenre fókuszálunk, és a csapat nagyon jól dolgozik. Én három hónappal ezelőtt írtam alá a szerződésemet, az pedig 2021-ig szól. A mindennapi munka az, ami foglalkoztat bennünket”

A bajnoki versenyfutásról
“Az Atlético, a Sevilla, az Alavés minket, mi pedig a Barcelonát üldözzük a tabellán. Arra kell gondolnunk, aminek az irányítása a mi kezünkben van, ez pedig az, hogy megszerezzük a három pontot a következő meccsünkön is. Szeretnénk, ha minden csapat mögöttünk lenne a bajnokságban. A 12:00-s kezdőrúgás szokatlan számunkra, de motiváltak vagyunk a meccsre, nagyszerű munkát akarunk végezni, hoyg bebiztosítsuk a győzelmet a szurkolóink előtt, akik reméljük hamar felkelnek reggel, és eljönnek a stadionba”.

Vinicius
“A teljesítménye az ő érdeme, de a csapattársai is nagy szerepet játszanak benne, mert támogatják és segítik őt a munkában. Nagyon örülünk Vinicius teljesítményének. Nagyon fiatal még a srác, és nagyon fényes jövő áll előtte”.

Asensio
“A tehetsége miatt bármilyen támadó poszton szerepelhet. Nagyon erősen tért vissza a sérülése után, ezt meg is mutatta minden meccsén. Az adottságai miatt támadó középpályásként is tud játszani. A legutóbbi meccsünkön döntő fontosságú játékos volt, fontos gólt lőtt a párharcból való továbbjutás esélyei szempontjából. Nagyon tehetséges, örülünk a jó formájának”.

Teljes menetrend