Fejléc kép
Fórumajánló
Lucas Vázquez: “Kikapcsoltunk a második félidőben”
2019-02-17 21:22 d.gergo realmadrid.com
Lucas Vázquez: “Kikapcsoltunk a második félidőben” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Girona elleni vereség után Lucas Vázquez bosszúsan, de mégis bizakodóan nyilatkozott a meccsről és a csapat jövőjéről:

“A csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott az első félidőben, de nyílttá vált a meccs, miután nem tudtuk megszerezni a második gólunkat. A második félidőben nem voltunk olyan éberek, mint az elmúlt meccseinken, és a Girona sokkal jobb volt. Nagyon jó sorozatban voltunk, és az első félidőben is sikerült remek focit játszanunk, de kikapcsoltunk a második játékrészben”.

“Nagyon nehéz versenynaptárunk van most, sokat kivett a csapatból ez a hónap. Lehet, hogy ma ennek fizettük meg az árát, de ki kell elemeznünk a meccset, és figyelnünk kell rá, hogy ugyanilyen hibákat ne kövessünk el még egyszer. Jól tudtuk, hogy mire kell számítanunk a Gironától, ismerjük őket, a szezon során már három meccsünk volt ezelőtt ellenük. Frusztráltak vagyunk”.

“Nem gondolom, hogy sok tennivalónk lenne azért, hogy visszatérjünk a helyes útra. Még semmi nem dőlt el, és fontos meccsek vannak még előttünk. Szeretnénk nagy dolgokat véghezvinni, a bajnokságban is van még esélyünk. Talpra kell állnunk, folytatnunk kell a munkát és küzdenünk kell a végsőkig”.

Teljes menetrend