Fejléc kép
Fórumajánló
Solari: “Egy kiállítás a labdarúgás része”
2019-02-17 21:05 d.gergo realmadrid.com
Solari: “Egy kiállítás a labdarúgás része” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Girona elleni vereség után Santiago Solari, a Real Madrid vezetőedzője szűkszavúan nyilatkozott:

“Igazán kár, hogy pontokat veszítettünk, miközben a riválisaink nyerni tudtak, szóval növekedett a lemaradásunk tőlük. Jó sorozatban volt a csapat, csökkentettük a hátrányunkat. Erősebbnek kell lennünk, tegnaphoz képest három ponttal hátrább vagyunk”.

“A bajnokságban nincsen vége, egyáltalán nincs. Harcolni fogunk mindhárom fronton, mert mindhárom sorozatban életben vagyunk. Minden mérkőzés nehéz, nem számít, hogy éppen ki ellen játszol. Ez ma is megmutatkozott. A Girona nagyon fegyelmezett volt, nekünk pedig tovább kell folytatnunk a kemény munkát, és meg kell próbálnunk megnyerni a meccseinket”.

A Girona
“A Real Madrid elleni meccsekre mindenki felpörgeti magát, a Girona ma nagyszerű volt az első félidőben a dominanciánk ellenére. A második félidőben hatalmas energiával játszottak, nyomást gyakoroltak ránk és támadtak. Hiányzott a befejezéseinkből a pontosság, emiatt nem tudtunk többször áttörni őket, és gólt lőni nekik”.

“Sok kemény meccsünk volt, ami mind erőnlétileg, mind pedig mentálisan megviseli az embereket, lehet ez mutatkozott meg rajtunk a második félidőben is”.

Ramos kiállítása
“Ez a labdarúgás része”.

Marcelo teljesítménye
“Úgy gondolom, hogy jól teljesített”.

Utólag visszanézve változtatnál a cseréken?
“Ezek lehetetlen kérdések. Elméleti helyzetek, legyen szó jövőről vagy múltról, ilyenekről nem tudunk beszélni. Döntéseket hozunk, és igyekszünk a tőlünk telhető legjobban megtenni ezt, néha viszont nem olyan eredménnyel zárul a meccs, mint azt szeretnénk”.

Teljes menetrend