2019-02-25 08:16 d.gergo realmadrid.com
Solari: “Bale úgy ünnepelhet, ahogyan csak akar” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Így értékelte a Real Madrid vezetőedzője a Levante elleni győzelmet:

Nehéz győzni a Levante otthonában
“Mindig a pozitív dolgokra összpontosítunk, és arra, hogy hogyan dolgozunk a győzelemért. A Levante egy kemény csapat, és ez egy nehéz helyszín mindenki számára. Komolyak voltunk ma, és sok lehetőségünk volt rá, hogy még több gólt szerezzünk, mint például Vinicius helyzete. Nyerhettünk volna több góllal is, de ez nem azt jelenti, hogy ne lett volna nagyon nehéz a meccs”.

Egyik sorozatot sem adja fel a klub
“Minden meccsre a maga idejében gondolunk. Mindhárom sorozatban életben vagyunk még, és a legfontosabb mérkőzés mindig a soron következő. Ennek a találkozónak már vége, és a játékosok kemény munkájának köszönhetően megnyertük. A kezdők és a cserék is beleadtak mindent, amíg a pályán voltak. Csak így lehet mindenért versenybe szállni. Örülök minden játékosom munkájának”.

Vinicius fejlődése
“Viniciusnak több időre van szüksége, érettség kérdése az egész. A szükséges tapasztalatot csak úgy szerezheti meg, ha minél több játékpercet kap. Tizennyolc éves, és a korához képest éretten és magabiztosan játszik. Van ideje tanulni még”.

Bale gólöröme
“Az öltözőben kirobbanóan boldognak tűnt a gólja miatt. Minden más a ti spekulációtok, mert alig várta, hogy beszállhasson a játékba. Lenyűgözött, ahogyan kiment a pályára, és sikerre éhesnek tűnt, amíg ott volt. Megszerezte nekünk a győzelmet, és nagyon keményen dolgozott. Mikor emberhátrányba kerültünk, két ember helyett futott fel, és szerintem remek meccse volt”.

“A sajtó több szemmel figyeli az eseményeket, mint mi, de a csapat odatette magát, és én azt láttam Bale-en, hogy alig várta, hogy pályára léphessen és segíthesse a csapat munkáját. Nagyon elégedett vagyok, és úgy ünnepli a góljait, ahogyan csak akarja”.

Teljes menetrend