2019-02-25 08:49 d.gergo realmadrid.com
Vinicius: “Fiatal vagyok, és a világ legjobb játékosai mellett fejlődök” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Levante elleni győzelem után Vinicius Jr. és Sergio Reguilón is nyilatkoztak.

Vinicius Jr.

“Mindkét büntető egyértelmű volt. A Levante panaszkodik, de a játékvezető jól tette a dolgát az egész meccsen. Nagyon boldogan megyünk haza. Nagyon nehéz meccs volt itt, de sikerült megszereznünk a győzelmet, ez a legfontosabb dolog. Sok csapat megy haza innen úgy, hogy nem szerez pontokat”.

A Barcelona elleni kupameccsről
“Csodálatos meccs, az egyik legjobb, és alig várjuk, hogy játsszunk már. Jó formában érkezünk arra a mérkőzésre, a Girona ellen ugyan veszítettünk, de ma ismét nyerni tudtunk a Levante ellen, fontos győzelem volt. Készen állunk arra, ami vár ránk, most pihennünk kell a szerdai meccsre, hogy legyen esélyünk nyerni”.

“Az El Clásico egy nagyon fontos meccs, és minden játékosnak tetszik, ha egy héten két ilyen mérkőzés is van. Azt kell játszanunk a Bernabéuban, amit az első meccsen is játszottunk. Nagyon jók voltunk, és a szurkolók segítenek majd nekünk megszerezni a győzelmet. Mindig keményen dolgozok, és Solari és a többiek segítenek nekem mindenben. Fiatal vagyok, és a világ legjobb játékosai mellett fejlődök”.

Sergio Reguilón

“Tudjuk, hogy minden mérkőzés létfontosságú, de ez a három pont magabiztosságot kölcsönöz nekünk a következő meccsünkre, ami nagyon fontos lesz. Kemény meccs volt ez a Levante ellen, de sikerült a saját játékunkat játszanunk, és végül nyertünk”.

“A legutóbbi botlás ellenére jó sorozatban van a csapat, azt pedig nem hagyhatjuk, hogy az a vereség letérítsen minket a helyes útról. Ebben a szellemben kell folytatnunk a munkát. Minden játékos készen áll a bevetésre, mindannyian szeretnénk játszani az összes meccsen”.

Bale gólöröme
“Bale nincs letörve, gólt szerzett és boldog. A csapattal ünnepelt”.

Kupameccs a Barcelona ellen
“A Copa del Rey döntőjébe kerülésért játszunk, és minden tőlünk telhetőt bele fogunk adni, hogy bejussunk a fináléba”.

A videóbíró értékelése
“Casemiro azt mondta, hogy hozzáértek, érezte a kontaktot. Az első büntető egyértelmű volt, nem hinném, hogy vitatható lenne. A VAR okkal van jelen a fociban, a játékvezetők pedig értenek a munkájukhoz, tudnak döntéseket hozni a nagy pillanatokban. Ha meghoznak egy döntést, annak van alapja”.

Teljes menetrend