Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-02-28 11:28 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: „A helyzeteket be is kell lőni” NyilatkozatokSpanyol Kupa

Casemiro így értékelte a Barcelona elleni mérkőzést:

„A lefújásig harcoltunk, fáradhatatlanul dolgoztunk és jó focit játszottunk. Voltak helyzeteink is, de ilyen a foci. Ha nem használjuk ki a helyzeteinket egy ilyen nagy csapat ellen, az megbosszulja majd magát. Az El Clásicók az apró részleteken dőlnek el. A Barcelonának volt három helyzete a meccsen, és mindegyikből gólt szerzett. Most el kell felejtenünk a Kupát, és a bajnokságra kell gondolnunk”.

„Ha megvannak a helyzeteink, azokat be is kell lőnünk. Az idény talán egyik legjobb félidejét játszottuk most. Ha veszítünk, azt csapatként tesszük, nem csak a győzelem esetén egységes a csapat”.

A büntetőről
„Nem is reklamáltam az eset után, tiszta büntető volt. Igyekeztem megszerezni a labdát, de Suarez okosabb volt nálam, és büntető lett”.

Cristiano Ronaldo
„Nem beszélhetünk olyan játékosról, aki nem a mi csapatunkban játszik. A világ legjobb kilenceséről, Benzemáról kell beszélnünk, és Viniciusról, Lucasról és Bale-ről, akik mind nagyszerű játékosok. Velük együtt harcolunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend