2019-03-01 15:11 Realista24 as.com
Solari: “Holnap belőhetjük, amit szerdán nem sikerült” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Szerdán nagy ütést vitt be a Barcelona Solarinak és csapatának, és nagy kérdés, hogy sikerül-e felállni belőle most hétvégén vagy egy másik sorozatból is kiüti a Real Madridot a katalán rivális. Solari osztotta meg gondolatait a mai edzés előtt.

A játékosok felrázása
“Össze kellett szednünk magunkat, ki kell menni a pályára és megszerezni a három pontot. A sors úgy hozta, hogy ugyanazzal az ellenféllel kell szembenéznünk. Ugyanabban a szellemben és ugyanazzal a vággyal fogunk a mérkőzésbe belemenni, mint szerdán, és megpróbáljuk javítani, amit tudunk és folytatni, amit jól csináltunk.”

A kezdő összeállításának nehézsége a dupla megmérettetés előtt
“Csak a következő meccsre szabad koncentrálni. Muszáj faragni a különbségből, és ez az, amit tenni akarunk. Ha nem Klasszikus lenne, akkor is csak erre figyelnénk, mert ez a következő meccsünk. Természetesen az is a munkánk része, hogy előre gondolkodjunk, de muszáj a következő meccsre összpontosítani az energiáinkat.”

Vinicius Jr.
“Szeretem látni azokat a pozitív dolgokat, amiket a játékosaim csinálnak. Ha Viniciusról van szó, akkor beszélhetünk a képességeiről, a kemény munkáról, amit végez, a tanulni akarásáról, vagy arról, ahogy a rá nehezedő nyomást kezeli.”

Isco
“Sérülés miatt nem állt a rendelkezésünkre 18 napig. Most már edzésben van, a csapattal dolgozik négy vagy öt napja, jól teljesít és elérhető, ez a legfontosabb. Llorente kivételével mindenki bevethető állapotban van, ez pedig tükrözi a klubnál dolgozó többi részleg kiváló munkáját.”

A Barca elleni helyzetkihasználás
“A legutóbbi meccsen kívül, gólokat szerzünk, viszonylag sokat. Voltak helyzeteink, amiknek be kellett volna menniük, de nem jött össze, de ilyen a futball. Holnap ott lesz a lehetőség, hogy berúgjuk azokat, amiket szerdán nem sikerült.”

Nagy nevek a padon
“Attól még fontos játékosok maradnak. Bale minden mérkőzésen játszott, amióta visszatért a sérüléséből, és gólokat is lőtt. Ahogy lőtt a Klub-Világbajnokságon vagy a Bajnokok Ligája döntőjében is… Mindannyian tudjuk, hogy mit jelent Marcelo a klubnak. Marco Asensio is játszott, amióta nem sérült és gólt is lőtt, aminek köszönhetően megszereztük az előnyt az Ajax elleni visszavágóra. Mindenki fontos, nem csak azok, akik kezdenek. A trófeákat együtt nyeri a csapat.”

Füttyszó Bale-nek
“Nincs mit mondanom a szurkolóknak. Ők tudják, hogy mit tett a klubért. A szurkolók általában tisztelettudóan fejezik ki magukat, és képesek értékelni, hogy mit adott egy játékos a klubnak.”

El Clásico keretek 2019.03.02. 09:00
Teljes menetrend