2019-03-03 09:58 d.gergo realmadrid.com
Carvajal: “A Bajnokok Ligájában van most a legjobb esélyünk, foggal-körömmel kell küzdenünk érte” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Dani Carvajal és Thibaout Courtois is nyilatkoztak a Barcelona elleni bajnoki vereség után.

Dani Carvajal

“Kiegyensúlyozott meccs volt, ha a helyzeteket és labdabirtoklást nézzük. Versenyben voltunk mindkét legutóbbi meccsen. Mindent beleadtunk, ami csak tőlünk tellett, de nem voltunk pontosak a befejezéseknél. Ez a vereség azt jelenti, hogy még jobban leszakadtunk a bajnoki címtől. A labdarúgásban nem az számít, hogy ki érdemli meg a legjobban a győzelmet, hanem az, hogy ki szerez több gólt. A Barcelona nyert, nekünk pedig gratulálnunk kell ezért”.

Kemény hét
“Nagy most a lemaradásunk a tabellán. Ma esélyünk volt rá, hogy visszakerüljünk a versenybe. Nem volt könnyű ez a hét, döntő fontosságú volt és a Kupa döntőjébe sem kerültünk be, most pedig a bajnokságban is leszakadtunk”.

Az Ajax elleni meccs
“Folytatnunk kell a munkát. Kedden mindent bele kell adnunk, felér az a meccs egy döntővel. Az Ajax sokat tud pihenni erre az összecsapásra, és az odavágón láttuk, hogy mire képesek a pályán. Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy támogatnak bennünket ezeken a meccseken. Az Ajax ellen is remélem, hogy kiállnak majd értünk, mi pedig szeretnénk örömet adni nekik”.

“A Bajnokok Ligájában van most a legjobb esélyünk. Foggal és körömmel kell küzdenünk érte. Arra kérjük a Bernabéu közönségét, hogy úgy támogassanak minket, mint még soha ezelőtt, és meglátjuk, hogy sikerül-e továbbjutnunk együtt”.

Vinicius
“​Nagyon jól játszik, letámadja az ellenfelet és várja a labdát. Fiatal kora ellenére nagyon jó játékos, már most segít a csapatnak, és kulcsfontosságú lesz számunkra később is”.

Thibaut Courtois

“Az az igazság, hogy mindkét meccsen megérdemeltük volna a győzelmet. Hiányzott belőlünk a precizitás. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk, de nem sikerült belőni a labdát a hálóba. Magabiztosak voltunk, ezt láthattátok is a pályán. Egy rossz szó nem érheti a csapatot. Szerdán a Barcelona három gólt szerzett a semmiből, és ma is ugyanez volt a helyzet”.

“Hazai pályán a szurkolóink azt várják, hogy jól játsszunk és gólokat lőjünk, de néha jobb egy gyenge játékkal megszerzett győzelem. Fáj belegondolni, hogy a Copa del Rey döntőjében nem lehetünk ott, és a bajnokság sincs a kezünkben”.

A Bajnokok Ligája
“Minden játékos meg akarja nyerni az összes meccsét. A végsőkig kell mennünk, a bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is az utolsó meccsnapig kell dolgoznunk. Most a Bajnokok Ligájára összpontosítunk, holnap pihennünk kell és aztán azokra a dolgokra gondolni, amiket jól csináltunk. Egy jó csapat ellen fogunk játszani. Kedden mindent bele kell adnunk. Idegenben kemény meccsünk volt az Ajax ellen, reméljük tudunk majd gólokat lőni, és nyerünk”.

Teljes menetrend