2019-03-03 08:47 d.gergo realmadrid.com
Ramos: “Hiába domináltunk, a focit gólra játsszák” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid csapatkapitánya így nyilatkozott a Barcelona elleni újabb vereség után:

“A labdarúgás a gólokról és a helyzetek kihasználásáról szól, így hiába domináltunk ma is, és a két kupameccsen is. A Barcelona jól csinálta, a gólok számítanak. Voltak helyzeteink, amiket ha belövünk, legyőzhettük volna őket, és csökkenthettük volna a hátrányunkat a tabellán, de nem így alakult. Gratulálnunk kell a Barcelonának, jól teljesítettek. Tőlünk nem volt elég, amit mutattunk”.

“A Barcelona ellen most két, nagy tempójú meccset játszottunk, mindkettő sok erőt kivett belőlünk, és nem volt sok időnk pihenni, de nem lehetnek kifogásaink. A tabellán most még nagyobb a lemaradásunk, ők pedig egy lépéssel közelebb vannak a bajnoki cím bebiztosításához. Csalódottak vagyunk, hogy ilyen nagy lett a hátrányunk. De a küzdelmet tovább folytatjuk, mert bármi megtörténhet.

ramos

Az incidens Messivel
“Semmi szándékosság nem volt abban a szituációban, nem volt szándékos”.

Ideje az Ajax elleni meccsre készülni
“Jó formában kell lennünk a bajnokságban, mind erőnlétileg, mind pedig mentálisan. Folytatnunk kell a kemény munkát, és győzelmeket kell szereznünk. Kedden egy újabb meccs vár ránk, ami felér egy döntővel. A Bernabéuban játszunk majd, a Bajnokok Ligájában”.

El Clásico keretek 2019.03.02. 09:00
Teljes menetrend