2019-03-05 18:28 d.gergo realmadrid.com
Modric: “Én úgy látom, hogy Bale boldog” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid 2-1-es idegenbeli győzelemmel a zsebében várja az Ajax elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóját. A mérkőzés előtt Santiago Solari és Luka Modric nyilatkoztak, a középpályás szavait alább olvashatjátok:

“Nagyon fontos számunkra minden Bajnokok Ligája mérkőzés, különösen ez a mostani, mert egy nagyon jó, fiatal és ambiciózus csapat ellen fogunk játszani. Kulcsfontosságú meccs lesz a szezont tekintve, és szeretnénk ott lenni a negyeddöntőkben. Nem lesz egyszerű, de készen állunk rá, hogy nagy teljesítményt nyújtsunk, és továbbjussunk a következő körbe. Ez nagyon fontos, és nagyon sokat jelentene számunkra”.

Nincs idő a Barcelona elleni vereségen rágódni
“Rosszul érzi magát az ember két vereség után a legnagyobb rivális ellen. Fáj nekünk, de az Ajax elleni mérkőzés mindjárt itt van, és nincs idő rágódni azon, ami megtörtént. A Bajnokok Ligájára kell összpontosítanunk, és meg kell próbálnunk elfelejteni, hogy mi történt az elmúlt két meccsen. Jó teljesítményt kell nyújtanunk, és meg kell próbálnunk nyerni. Készen állunk erre”.

A gólok jönni fognak
“Az utóbbi két napban jól ment a közös munka a csapatnak. A Barca elleni meccseken, különösen a kupában, rosszak voltunk, és szerintem ezért kell folytatnunk a munkát, és bízni abban, hogy a gólok jönni fognak majd. Jó szellemben készülünk, annak ellenére, hogy elveszítettük ezt a két meccset”.

Bale
“Nekem úgy tűnik, hogy jól van. Minden játékosnak vannak periódusai, amikor nem érzi jól magát annyira, az ilyesmi mindenkivel megesik, velem is megtörtént korábban. Én úgy látom, hogy Bale boldog, és nagyon akar. Ismerjük őt mindannyian, és nem felejthetjük el, hogy mit tett a csapatért korábban. Úgy tűnik, az emberek hajlamosak az ilyen dolgokról könnyen megfeledkezni, pedig nem szabad, még akkor sem, ha mondjuk épp nincs a legjobb formájában valaki. Bale keményen dolgozik, megvan benne az akarat, és szeretne visszatérni régi önmagához, és segíteni a csapatot a szezon hátralévő részében. Sokat tud adni a klubnak, ezt is fogja tenni, csak ehhez keményen kell dolgoznia, nincs más opció”.

Rossz forma
“Nem nagyon figyelünk oda arra, hogy miket pletykálnak. Arra összpontosítunk mindannyian, hogy miképp tudnánk fejlődni. A Real Madridot mindig nagyítóval vizsgálják, ezt nem tudjuk megelőzni, de szerintem mi mindig beleadunk mindent a csapatért, ami csak tőlünk telik. 2015-ben nem nyertünk semmit, és mindenki azt mondta, hogy a Madridnak vége. Mind tudjátok, hogy mi történt ezután, és hogy miket nyertünk azóta. Ezért kell mindig bíznotok bennünk, mi folytatni fogjuk a harcot, és mindent beleadunk ezért a címerért. Jó jövő áll a csapat előtt”.

Az Ajax elleni keret 2019.03.04. 17:56
Teljes menetrend