2019-03-05 18:08 d.gergo realmadrid.com
Solari: “Be kell lőnünk a helyzeteinket” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid 2-1-es idegenbeli győzelemmel a zsebében várja az Ajax elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóját. A mérkőzés előtt Santiago Solari és Luka Modric nyilatkoztak, a vezetőedző szavait alább olvashatjátok:

“A csapat nagyon erős. A játékosok nyugodtak, a lelkiismeretük tiszta, mert mindent megtettek az elmúlt meccseken, jó munkát végeztek. Nem örültünk neki, hogy nem tudtunk nyerni. Most egy újabb meccs vár ránk, és készen állunk rá, mert ez a csapat hozzászokott már ahhoz, hogy folyamatosan fontos dolgokért harcol”.

Cristiano Ronaldo
“Hosszú ideje már, hogy legutóbb beszéltünk. Ő a klub történelmének része, és amit letett az asztalra, annak ott a nyoma a klub trófeatermében. Maximális tiszteletem az övé, mi pedig akik itt dolgozunk, azon vagyunk, hogy jobban játsszunk és gólokat lőjünk”.

Mourinho
“A klub edzői posztjának mindig több kérője volt, mint Julia Robertsnek. Normális, hogy visszatérne ő is”.

A gólok hiánya
“Sok dolog okozza ezt. Pontosabbnak kell lennünk, jobban ott kell lennünk fejben a helyzeteknél. Ez a munkánk része, fejlődnünk kell ebben is. A szerencse is közrejátszik. Nagyon sok helyzetünk volt az utóbbi meccseken, ezeket pedig be kell lőnünk, ahogyan az máskor sikerült is. Ilyen a foci”.

Ramos hiánya
“Sajnálom, hogy nem vehet részt ezen a meccsen. Nagyon fontos játékos számunkra, egy vezér. Vannak tapasztalt és jó adottságú játékosok a keretben, akik be tudnak ugrani helyette. Ramos karaktere beleivódott az egész csapatba”.

A Bajnokok Ligája
“A bajnokságban is a végsőkig kell versenyeznünk. Most a Bajnokok Ligájában fogunk játszani, és tovább kell jutnunk az Ajax ellen”.

Vinicius Jr.
“Nagyon fiatal, és új még itt, a szurkolókat pedig nagyon boldoggá tudja tenni, ami jó hír”.

A keret egészségügyi állapotáról
“Mindenki bevethető a keretben Llorentén kívül, ő nem edzett még”

Az Ajax elleni keret 2019.03.04. 17:56
Teljes menetrend