2019-03-06 07:54 d.gergo realmadrid.com
Carvajal: “Minden kicsúszott a kezünkből egy hét alatt” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Az Ajax elleni mérkőzés után Dani Carvajal és Nacho Fernández is nyilatkoztak, a védők értékelését alább olvashatjátok.

Az Ajax elleni mérkőzés jegyzőkönyvét ide kattintva találjátok.

Dani Carvajal

“Szerintem még nem voltam ilyen bosszús soha korábban, elmondani sem tudom, mennyire. Minden kicsúszott a kezünkből egy hét leforgása alatt, és mind itt, hazai pályán. Nem kereshetünk kifogásokat a ma estére. Az Ajax jött, játszotta a saját játékát, ők voltak a jobbik csapat, és megérdemelték a továbbjutást”.

“Nem könnyű két hazai Barcelona elleni vereséggel a hátunk mögött érkezni egy meccsre. Úgy kezdtük a mérkőzést, hogy a győzelemre és a jó játékra összpontosítottunk, de aztán két hiba miatt kétgólos hátrányba kerültünk. Jól kezdtük a második félidőt, de az Ajax lezárta aztán a meccset”.

Egy korszak vége
“Én nem így látom. Fiatal a keretünk, és van hely a fejlődésnek még. De a szezon gyakorlatilag most véget ért számunkra. A bajnoki címért a végsőkig harcolni fogunk, mert profinak kell maradnunk. Fel kell állnunk, nem rejtőzködni, és el kell ismernünk, hogy szomorú szezonunk volt. Ez az igazság”.

Nacho Fernández

“Zavarodottak vagyunk. Nem voltunk ott a versenyben ebben a szezonban, és már egyetlen kupáért sem tudunk harcolni. Kiestünk abból a tornából, ami a Real Madridé, mi voltunk Európa királyai, és tudjuk, milyen nehéz volt ott lenni az élen. Férfiak vagyunk, tovább kell mennünk a bekapott ütések ellenére”.

“Jó keretünk van, több trófeáért kellene küzdenünk, többért mint amennyiért idén játszottunk. Nem voltunk mindannyian a kellő szinten, kemény pillanat ez számunkra, nem egyszerű. Mi vagyunk a Real Madrid, és rögvest össze kell szednünk magunkat”.

A szurkolók
“A szurkolók ott vannak nekünk, győzzünk vagy veszítsünk. Ők is velünk szenvednek ilyenkor, de emberek vagyunk mi is. Magunk mögött kell hagyni az ilyen estéket. Az Ajax kiválóan játszott, itt és Amszterdamban is. Gratulálnunk kell nekik, a szurkolóknak pedig meg kell köszönnünk a támogatásukat”.

Az Ajax elleni keret 2019.03.04. 17:56
Teljes menetrend