2019-03-06 08:10 d.gergo realmadrid.com
Lucas Vázquez: “Korai azt mondani, hogy egy korszak lezárult” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Az Ajax elleni találkozó után az idejekorán kényszerű csere áldozatául esett Lucas Vázquez, valamint a német középpályás Toni Krooos is nyilatkozott.

Az Ajax elleni mérkőzés jegyzőkönyvét ide kattintva találjátok.

Lucas Vázquez

Egy korszak vége?
“Bocsánatot kell kérnünk. Szomorúak vagyunk, és bosszant, hogy milyen teljesítményt nyújtottunk ma este a pályán. Korai azt mondani, hogy egy korszak lezárult. Az elmúlt három szezonban megnyertük a Bajnokok Ligáját. Ez idén már nem lehetséges, de jövőre újra lesz rá esélyünk. Mi vagyunk a Madrid, és kötelességünk megnyerni minden tornát, amiben részt veszünk”.

Az Ajax volt a jobb csapat
“Kicsit nehéz így frissen elemezni a ma történteket, vissza kell majd néznem a meccset felvételről, hogy jobban lássam, mi történt. Az Ajax jobb volt nálunk, ilyen a foci. Ha az ellenfeled jobb nálad, akkor ezt el kell ismerned, és keményen kell dolgoznod azért, hogy legközelebb ilyen ne történhessen meg”.

Kemény hét
“A labdarúgás egy sport, mi pedig emberek vagyunk. Vannak időszakok, amikor jobb vagy, vannak amikor rosszabb. Ezt el kell ismerni, és igyekezni kell kihozni a legtöbbet minden élethelyzetből. Nem tudjuk megmagyarázni ezt, nagyon bosszant minket a kupakiesés, a vereség a bajnokságban, és az elmúlt egész hónap kemény volt. Le kell vonnunk a következtetéseket majd”.

“A maihoz hasonló esték mutatják meg csak igazán, hogy milyen nehéz is volt, amit az elmúlt három szezonban véghez vittünk. Az ilyen esték bizonyítják, hogy milyen kemény feladat is zsinórban háromszor a magasba emelni a Bajnokok Ligája trófeáját”.

Toni Kroos

“Csalódottak vagyunk, mert nem ehhez szoktunk, hogy ilyen korán búcsúzunk ettől a sorozattól. De őszintén szólva az Ajax jobb volt mindkét meccsen. Megértem, hogy miért zaklatottak a szurkolók, mi is azok vagyunk, de egységesnek kell maradnunk. Olyan sok nagyszerű dolgot éltünk át együtt az elmúlt három évben. A Real Madrid szurkolói mindig kiálltak mellettünk, ez a foci része. Természetes, hogy az elvárások magasabban vannak, miután az elmúlt öt évben négyszer megnyertük a Bajnokok Ligáját”.

“Nem ez volt a legjobb hetünk, de mi vagyunk a Real Madrid, és ha a trófeák ki is csúsztak a kezünkből, talán vissza lehet emlékezni a korábbi időszakra. A szurkolóink mindig támogatni fognak minket, miután az elmúlt öt évben annyi mindent megnyertünk. Igyekszünk újra egy csapat lenni, és visszatérni a győzelem útjára”.

“Jó csapat vagyunk, de az elmúlt egy hétben minden trófea esélyét elveszítettük. Az emberek túl könnyen feledkeznek meg a múlt dicsőségeiről. Nem hinném, hogy ami ma megtörtént, az meg fog történni még egyszer ebben a sorozatban. Gratulálunk az Ajaxnak, ők voltak a jobb csapat”.

Az Ajax elleni keret 2019.03.04. 17:56
Teljes menetrend