2019-03-11 13:07 d.gergo facebook.comtwitter.com
Ramos: “Kötelességünk kitartani, folytatni a munkát és fejlődni” Nyilatkozatok

Sergio Ramos a közösségi médiában őszintén reflektált a csapatot és őt mostanában körülvevő kérdésekre, alább olvashatjátok a Kapitány közleményét. Sergio Ramos beszélt többek közt amszterdami sárgalapról, a dokumentumfilm forgatásáról az Ajax elleni visszavágó alatt, a veszekedésről Pérezzel és a csapat jövőjéről.

Ramos közleménye:

Labdarúgóként szeretünk a pályán mutatott teljesítményünkkel beszélni, de ebben a szezonban ez nem így alakul. Katasztrofális események történtek mostanában, és nem rejtőzöm el. Nem rejtőzünk el. Mi, játékosok vagyunk elsősorban felelősek, és én, mint csapatkapitány, jobban mint bárki más. Ezért gondoltam úgy, hogy a minket érintő kérdésekre a legőszintébben csak úgy lehet válaszolni, ha közvetlenül reagálok rá.

Hiba volt a sárga lap Amszterdamban?
Abszolút, hiba volt, és csak engem lehet érte hibáztatni, ezt vállalom.

Miért forgattad a dokumentumfilmet az Ajax elleni meccs alatt?
Vannak bizonyos kötelezettségeim, és még csak meg sem fordult a fejemben, hogy a meccs úgy alakulhat majd, ahogyan végül alakult. A forgatásból visszavettünk a meccs előrehaladtával.

Veszekedtél az elnökkel az öltözőben?
Az öltözőben felmerült problémákat az öltözőben beszéljük és oldjuk meg. Nincsen semmiféle probléma, és mindenki a csapatért dolgozik.

Beszéltél a csapattársakkal, és kritizáltad őket?
Mindig beszélünk egymással és motiváljuk egymást az öltözőben, mindig építő jelleggel.

Volt összetűzésed Marcelóval?
Minden edzésen vannak kisebb csörték a játékosok között, ez a nagy nyomás alatti munka eredménye csak. De a Marcelós eset is csak egy anekdota, mint a többi. Olyan nekem Marcelo, mintha a testvérem lenne.

Miért utaztál el Valladolidba?
Mert szerettem volna közel lenni a csapathoz, támogatni akartam a csapattársaimat.

Mi lesz az edzővel?
Ez nem a mi döntésünk, és az ilyen döntésekbe soha nem avatkozunk bele. Nagyon tiszteljük a mindenkori edzőt, és mindig támogatjuk őt.

Ezek a reflektálások kétség nélkül egy mélyen csalódást keltő szezon eredményei, de ha a siker nem állított meg bennünket, akkor nem fogjuk a kudarcnak sem hagyni, hogy megállítson minket. Kötelességünk kitartani, folytatni a munkát és fejlődni.

Emlékeznünk kell rá, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy a Real Madridban játszhasson. Szerencsések vagyunk, hogy a Real Madrid történelmének részesei lehetünk, de a Real Madrid mindig is a Real Madrid marad. A klub legendáját nem egy név határozza meg, mindannyian együtt írjuk ezt a legendát. Együtt kell dolgoznunk a jövőért, és a remény visszaállításáért.

Hala Madrid!

Sergio Ramos

Teljes menetrend