Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-03-12 13:55 ___Samy___ as.commarca.com
Tavaly nyáron Benzema majdnem távozott Átigazolási hírek

Idén nyáron lesz 10 éve annak, hogy Karim Benzema Lyonból a Real Madridhoz szerződött. Azonban tavaly nyáron ez másképp is alakulhatott volna.

Cristiano Ronaldo és Zinedine Zidane távozása számos kérdést hagyott megválaszolatlanul a Real Madrid háza táján tavaly nyáron. Kérdéses volt, hogy a fővárosi csapat mihez fog kezdeni a távozók után és, hogy kik lesznek az érkezők. Akkoriban erőteljesen pletykálták Robert Lewandowski érkezését, de végül Florentino Perez nem cserélte le a kilencesét. Pedig a játékos fejében a távozás gondolata is megfordult.

A Lyon elnöke, Jean-Michael Aulas szerint Benzema tavaly nyáron majdnem visszatért hozzájuk: „Csodálatos lett volna visszaszerezni őt. Beszéltünk vele tavaly nyáron, mivel megfordult a fejében a távozás lehetősége, de pénzügyileg nem engedhettük meg magunknak. Megpróbáltunk valamire jutni az ügynökével, de nem történt semmi sem.”

Benzema tehát tavaly nyáron a maradás mellett döntött. Cristiano Ronaldo árnyékából kilépve pedig eddig 22 gólnál jár, minden sorozatot figyelembe véve.

A francia támadó 2009. nyarán érkezett a spanyol fővárosba, 35 millió euróért cserébe. Ezzel pedig ő lett a Real Madrid történetének hatodik legdrágább igazolása.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend