2019-03-12 10:40 ___Samy___ as.com
Zidane szerint Marcelónak maradnia kell Átigazolási hírek

Az ‘A Bola Brasil’ szerint a nemrég ismét kinevezett Zinedine Zidane máris tudatta Florentino Perezzel, hogy a Real Madridnak nem szabad elengednie a brazil bekket.

Zinedine Zidane visszatérése a Real Madridhoz számos játékos jövőjét érinteni fogja, többek között Marcelóét is. A legfrissebb hírek szerint a francia szakember azt próbálja elérni, hogy maradásra bírja a védőt, aki már szinte fél lábbal a Juventusnál volt.

Korábbi beszámolók szerint Marcelo szóban már meg is egyezett az olaszokkal, mivel Madridban teljesen perifériára szorult Reguilón miatt. Ráadásul Solarival sem volt felhőtlen a viszonya. Azonban Zidane még hisz a játékosban, és elmondta Florentino Pereznek, hogy a klubnak meg kell tartania az idény végén a 30 éves játékost.

Tehát nagyon úgy fest, hogy a francia szakember azon van, hogy Marcelót ismét bomba formába hozza. Ennek érdekében pedig még a héten leül vele megbeszélni a dolgokat, ugyanis készen áll ismét kulcsszerepet adni neki, függetlenül attól, hogy az idény végén hogyan dönt.

Teljes menetrend