2019-03-20 14:21 Zs. Bence marca.com
Keylor Navas: „Solari minden társamnak lehetőséget biztosított, csak nekem nem” Nyilatkozatok

Keylor Navas a Cadena COPE egyik műsorának, az El Partidazónak adott interjút. Ebben mesélt idei nehézségekkel sújtott szezonjáról és a Zidane visszatérésével feltámadó reményeiről is. Nem rejtette véka alá azt sem, hogyan érzett Solari döntéseivel kapcsolatosan.

Ismét kezdett a Celta ellen
“Nagyon elérzékenyültem, mikor megláttam a nevemet a kezdő 11-ben.”

Solari lehetőséget sem adott neki
“Az volt az érzésem, hogy edzhetek akármilyen keményen, úgysem fogok lehetőséget kapni soha. Végig professzionális maradtam, az motivál, hogy a saját dolgomat jól tegyem, hiszen továbbra is kivételes helyzetben vagyok.”

Zidane visszatérése egy új kihívás
“Mindez már a múlt, most az új kihívásokra kell koncentrálnom, és Zidanet kell meggyőznöm. Ki kell élveznem azt, ami még hátra van. Nyugodt vagyok, hiszen tudom: ő mindenkinek megadja a lehetőséget, nem csak nekem.”

Tervezi-e a távozást nyáron?
“A megfelelő időben kell a döntéseket meghozni. Jelenleg nincs értelme azon gondolkozni, mi fog történni a nyáron.

Solari bántó makacssága
“A Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó mérkőzése rettenetes volt. Szinte minden társamnak megadta a lehetőséget a bizonyításra Solari, csak nekem nem. Nehéz volt elfogadni, de mindezek ellenére is megtettem. Folytatni kellett a munkát.”

A társai végig támogatták
“A társaim nem hagytak magamra, ilyenek voltak például Ramos, Modric, Marcelo, Kroos, Bale, Isco… Gyakorlatilag az összes nevet felsorolhatnám. Mindig mellettem álltak.”

Sergio Ramos Keylor Navas Real Madrid
A Kapitány végig támogatta Keylort

Kapcsolata újdonsült vetélytársával
“A rivalizálást egészséges keretek között kell tartani. A futballista mögött ott van természetesen az ember is. Nincs problémám azzal, hogy Courtois a csapattársam, jól kijövök vele. Átlagos a kapcsolatunk.”

Kritizálták az edzés-morálját
“Nem vagyok gép, de az edzéseimen általában hasonló színvonalat képviselek. Ezt bármikor bátran ki merem jelenteni.”

Mit hoz a jövő?
“Szerződésem van és mindig is a Real Madridban szerettem volna játszani. A jövőre koncentrálok. Mindenemet odaadtam ezért a klubért és amíg itt vagyok, ez így is lesz, azonban nem szeretném a következő évet is így tölteni.”

Teljes menetrend