2019-03-22 12:12 ___Samy___ managingmadrid.com
Varane távozni szeretne Átigazolási hírek

Az L’Equipe szerint a Real Madrid francia hátvédje, Raphael Varane idén nyáron távozni szeretne. Ez a hír már korábban megjelent, a MARCA pedig ma meg is erősítette a pletykákat.

Egyre több helyen olvasni azt, hogy Varane a távozásra készül, ami nagy meglepődést okozott a Real Madridnál. A MARCA a távozás híre mellett még azt is megszellőztette, hogy a játékos a döntését már a csapattársaival is közölte.

Varane még mindig csak 25 éves, és nem kevesebb, mint nyolc évvel ezelőtt érkezett. Ha marad a spanyol fővárosban, akkor minden bizonnyal a csapat kapitánya lesz majd belőle, és a védelem vezére. Azonban úgy néz ki, hogy ő más kihívásokra vágyik.

Viszont ezek a hírek azt is jelenthetik, hogy csak egy fizetésemelést szeretne elérni a vezetőségnél. Ennek még lenne is értelme, hiszen a jelenlegi fizetése sehol sincs mondjuk Modric, Ramos vagy Bale jövedelméhez képest, a csapatban betöltött szerepe meg tudjuk, hogy milyen kulcsfontosságú. Varane tehát joggal érezheti azt, hogy jobb szerződést érdemel, és lehet, hogy az ügynöke ezeket a pletykákat a nyomásgyakorlára használja.

Azonban ha ténylegesen szeretné elhagyni a klubot, akkor hasonló megállapodást kell kötnie a Real Madrid vezetőségével, mint egy évvel ezelőtt Cristiano Ronaldo.

Teljes menetrend