Fejléc kép
Fórumajánló
A Real Madrid ismét részt vesz a nyári International Champions Cup tornán
A Real Madrid ismét részt vesz a nyári International Champions Cup tornán Barátságos mérkőzések

Hivatalos, hogy a Real Madrid ismét részt fog venni a nyári International Champions Cup tornán, immár zsinórban hetedik részvétele lesz a spanyol fővárosi alakulatnak ezen a barátságos felkészülési kupán.

A résztvevők listája egészen illusztris, ott lesz a tornán a tavalyi győztes Tottenham, továbbá az Atlético Madrid, az Inter Milan, a Juventus, az AC Milan, a Manchester United, a Bayern München, az Arsenal, a Benfica, az AS Roma és a mexikói Chivas Guadalajara is.

real-madrid-heading-to-2019-video

A torna a tavalyi évhez hasonlóan két kontinensen zajlik majd párhuzamosan, a csapatok egyik része Észak Amerikában, másik része pedig Ázsiában játszik majd barátságos meccseket. Az esemény hivatalos megnyitója március 27-én, szerdán kerül megrendezésre, a megnyitó házigazdája Jason Sudeikis lesz, akit a magyar közönség a leginkább a “Förtelmes Főnökök” vagy a “Családi üzelmek” filmekből ismerhet. Sudeikis az ICC rendezőinek elmondta, hogy nagyon izgatott amiatt, hogy részt vehet a történésekben: “Őszinte szenvedély öleli körül ezt a sportot, és elképesztő, hogy egy kis szerepem nekem is van abban, hogy a világ legjobb klubjai Ázsiába és Észak Amerikába érkeznek”.

A megnyitó ünnepség egyébként New Yorkban lesz, és három napos eseménysorozat övezi, helyi idő szerint március 27-én, szerdán délelőtt 10 órakor hirdetik ki a torna párosításait és a mérkőzések ütemezését.

Teljes menetrend