2019-03-23 10:28 d.gergo as.com
A Santos elnöke: “Rodrygo a világ egyik legjobb játékosa lesz” Nyilatkozatok

A Santos elnöke, José Carlos Peres az AS spanyol napilapnak nyilatkozott a Real Madrid új igazolásáról.

Nagy várakozások övezik Rodrygo érkezését Madridban: “A világ egyik legjobb játékosa válik majd belőle. Egészen fiatal kora óta felkeltette a nagy nemzetközi klubok érdeklődését, hogy hogyan cselez, hogyan fejez be akciókat, és hogy milyen technikája van. Szerettem volna még sokáig a mi csapatunkban látni, de ez nem volt lehetséges, nem volt más választás, mint elkérni érte azt a pénzt, amennyit ér”.

Marad még egy szezont a Santosban a játékos? “Ez a Real Madridon múlik. Én teljes mértékben tiszteletben tartom a sportolóink következő lépéseit, és sok sikert kívánok neki a spanyolországi munkájához. Ha lehetőség lesz rá, akkor megpróbálnám itt tartani még egy kicsit magunknál. Ahogy korábban is mondtam, Rodrygo egy nagyszerű játékos, a mi akadémiánkban nevelkedett, azonosul ezzel a klubbal, és sokat tesz hozzá a csapat munkájához”.

Azt mondják, ő lesz a világ egyik legjobb játékosa… “Ez így is van. Rodrygo a jövőben egészen biztos, hogy a világ legjobbjai közé fog tartozni. Nagyszerű befektetés volt a leigazolása a Real Madrid részéről, nem nyúltak mellé”.

Teljes menetrend