Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-04-01 09:36 e.gergo realmadrid.com
Ceballos: „Nem engedhettünk volna meg magunknak egy döntetlent hazai pályán” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Huesca elleni győzelem után Dani Ceballos, Brahim Díaz, és Álvaro Odriozola is nyilatkoztak.

Dani Ceballos

„Tudtuk, milyen fontos ez a három pont, és a csapat a lefújásig hitt a győzelemben. Létfontosságú volt most nyerni, mert nem engedhettünk volna meg magunknak egy döntetlent hazai pályán. A csapat kicsit kapkodott a támadásoknál, és elfelejtett védekezni. A második félidőben nyugodtabban játszottunk, a végsőkig próbálkoztunk, és hála Benzemának, megszereztük a három pontot. Mindig folytatni kell a harcot. Az a célunk, hogy lépésről lépésre haladjunk, és folytassuk a győzelmi szériát a szezon végéig. Szerdán egy nehéz meccs vár ránk a Mestallában”.

Bizalom
„Zidane az első perctől kezdve világosan kommunikálta felénk, hogy mindannyiunknak lesz lehetősége játszani. Nagyon boldog vagyok, mert ma végig játszottam a meccset és egy góllal is segítettem a csapatnak, ez a legjobb módja annak, hogy tovább növeljem azt a magabiztosságot, amit Zidane-tól kaptam az érkezése óta”.

Benzema értékelése
„Az eddigi legjobb szezonja ez a Real Madridban. Viszi a hátán a csapatot a létfontosságú pillanatokban. Ma három gólban is szerepe volt, gólpasszt is adott és lőtt egy fantasztikus gólt is, ami győzelmet ért a csapatnak”.

Brahim Díaz

„Vannak dolgok, amiken javítanunk kell, de általánosságban véve jó teljesítményt nyújtottunk. Folytatnom kell a munkát, és meg kell győznöm az edzőt. A végső szó mindig a szurkolóké, ők mondják el, hogy boldogak-e vagy sem. A legjobbat kell nyújtanod a pályán, mert a szurkolóink hihetetlenek, és a legjobbat érdemlik. Ezért edzünk, hogy a tőlünk telhető legjobbat tudjuk nyújtani ezért a klubért. Boldogok vagyunk, és meg kell próbálnunk ezen az úton maradni”.

„Nagyon hálás vagyok, amiért kezdhettem ezen a meccsen, és amiért gólpasszt is tudtam adni Iscónak. Persze van min javítani az én játékomban is. Nagyon örülök a győzelemnek, és az egész csapat munkájának. Nagyon jól érzem magam Zidane-nal, és remélem a továbbiakban is kivehetem a részemet a csapat munkájából, és beleadhatok mindent ezért a klubért. Nagy az egység az öltözőn belül, sok jó játékos és világsztár van nálunk. Minden nap új dolgokat tanulhatsz itt, én pedig otthon érzem magam”.

Mindent beleadni
„Minden ellenfél jó, és mikor tizenegy játékos áll szembe másik tizenegy játékossal, bármi megtörténhet a pályán. A Huesca jó volt, de mi is jó teljesítményt nyújtottunk, és végül sikerült is nyernünk. Voltak szakaszai a meccsnek, amikor nem voltunk annyira benne a meccsben, de szerintem jó szintet hozott a csapat. A világ legjobb csapatánál játszunk, és minden tőlünk telhetőt bele kell adnunk, ha játszani akarunk. A jelenre összpontosítunk, és igyekeznünk kell megszerezni az edző bizalmát. Benzema igazán lenyűgöző játékos, és nagyszerű srác”.

Álvaro Odriozola

„Örülünk a győzelemnek. Minden csapat versenyképes a spanyol bajnokságban, ezért ez a legjobb bajnokság a világon. Nagyon megnehezítette a Huesca az életünket, az életükért harcolnak, ahogyan mi is. Szenvedős volt, ezt be kell ismernünk. Vannak dolgok, amikben fejlődhetünk, de megnyertük a meccset, és ez a legfontosabb dolog”.

„A fociban gyakran nincsenek logikus magyarázatok, vannak olyan napok amikor minden a terveid szerint halad, és vannak olyanok, amikor semmi. Mindent beleadtunk a pályán, hogy nekünk kedvezzen a végeredmény, és a második félidőben sokkal jobban teljesítettünk. Az első félidőben sokszor veszítettük el a labdát, ez pedig nagy löketet adott a Huescának. De ezt sikerült orvosolnunk a második félidőre. Nem játszottunk olyan jól, mint szerettük volna, de a győzelem a fontos, és azt megszereztük”.

Kevés játéklehetőség
„Ebben a csapatban minden játékos remek adottságokkal rendelkezik, mindenki magas szinten teljesít. Nem hiszem, hogy a mai meccs teljesítménye összefüggésben lenne a kevés eddigi játékperccel a játékosok lábában. Néha a dolgok a tervek szerint haladnak, de az ellenfelet is figyelembe kell venni. gratulálnunk kell a Huescának, mert tekintve a helyzetet amiben most vannak, top teljesítményt nyújtottak”.

Benzema dicsérete
„Benzema a világ legjobb 9-ese, ez nem újdonság számomra. Előlép, mikor szüksége van rá a csapatnak, és ma is lenyűgöző gólt szerzett”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend