Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-04-03 08:12 ___Samy___ as.com
Cristiano Ronaldo: „Zidane tudja hogyan kell intelligens módon dolgozni” Nyilatkozatok

Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos egy kis bepillantást adtak a Zinedine Zidane-al való közös munkába. Az alábbi sorok egy dokumentum film keretein belül hangzottak el, melyet a francia edzőről készítettek.

Zinedine Zidane visszatérését követően a francia RMC Sport 1-en ma este egy exkluzív dokumentumfilm lesz látható, aminek a témája a francia szakember pályafutása. A címe ‘Zidane Realmente Madrid’.

A film rendezői összegyűjtötték a különféle történeteket az összes játékostól és más emberektől, akik az elmúlt években a Real Madrid edzőjével ünnepelték a sikereket. Ebből a névsorból természetesen nem maradhatott ki Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos sem, akiknek a mondatai már a film megjelenése előtt megjelentek.

Ronaldo karrierjében Zidane volt az első olyan edző, akinek sikerült rávennie arra a portugál legendát, hogy nem kell minden mérkőzés minden percét a pályán töltenie. Cserébe a szezon döntő szakaszára a lehető legjobb fizikai állapotban érkezhet meg.

„Szerintem Zidane tudja hogyan kell intelligensen irányítani a Real Madridot. Ez nem egy könnyű szituáció, hiszen minden játékos sokat szeretne játszani. Azonban ő tudja hogyan kell intelligensen dolgozni, és bevonni minden játékost” mondta a Juventus támadója korábbi edzőjéről.

Zidane edzői stílusát azonban nem csak Cristiano magasztalta, hanem Ramos is.

„Zidane karrierje magáért beszél. Amit játékosként tett, azt teszi edzőként is. Megtalálta a módját annak, hogyan vigye át a játékosként meglévő tehetségét az edzői szerepébe, ezzel irányítva az öltözőt. Fantasztikus és egyedi munkát végez, és az eredmények nem a véletlen művei.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend