Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-04-04 10:56 ___Samy___ as.com
Casillas: „Zidane olyan, mint Del Bosque” Nyilatkozatok

A legendás Real Madrid kapus, Iker Casillas szerint Zinedine Zidane olyan, mint a csapat egykori edzője, Vicente del Bosque.

Casillas úgy véli, hogy a két edző nagyon hasonlít egymásra abban a tekintetben, hogy mindketten próbálják elkerülni a rivaldafényt. A legendás kapus pedig nagyon is jól tudja miről beszél, hiszen 16 éves madridi karrierje alatt mindkét egyénnel sokat dolgozhatott együtt.

Iker 1999 és 2003 között dolgozott együtt Del Bosque-val, és ez idő alatt két bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját nyert a csapat. Zidane ebben is hasonlít korábbi mesterére, hiszen a májusi leköszönése előtt három BL címet és egy bajnoki címet is nyerni tudott a Real Madriddal.

Del Bosque és Zizou, még annak idején

„Játékosból edzővé válni egyáltalán nem könnyű. Mikor te voltál a valaha volt egyik legjobb, amit láthattunk mindannyian a pályán, könnyeddé varázsolva azokat a mozdulatokat….Ugyanakkor sok olyan esetet is láthattunk, amikor ez nem működött így.”

„Zidane úgy tűnik, hogy mindig uralja a szituációt. Ugyanakkor egy fiatal edző, aki kapcsolatban áll a játékosaival, örül nekik, hogy ők a sztárok.”

„Mikor látom őt a sajtótájékoztatókon, Vicente del Bosquére emlékeztet. Vicente nem olyan edző volt, aki szerette volna a rivaldafényt, örömmel hagyta azt a játékosaira.”

„Mikor a mi edzőnk volt a Real Madridnál, ilyen volt – és Zidane számomra nagyon hasonló.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend