2019-04-07 10:44 d.gergo realmadrid.com
Nacho: “Motivációból nincsen hiány, elkötelezetten harcolunk ezért a címerért” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Az Eibar elleni mérkőzés után Nacho, Valverde és Reguilón is nyilatkoztak Zidane-on kívül.

Nacho Fernández

“Az első félidő nagyon olyan volt, mint az utóbbi néhány meccsünk. Nem tudom, hogy ez a magabiztosság hiánya volt-e. Nem volt tiszta elképzelésünk, és ezért megfizettünk. De a csapat tudta, hogyan reagáljon erre a helyzetre, harcoltunk és megszereztük a győzelmet. A motivációból nincsen hiány nálunk, mert elkötelezettek vagyunk azért, hogy harcoljunk a Real Madrid címeréért, és ezért folyamatosan minden tőlünk telhetőt bele kell adnunk. Az igaz, hogy furcsa úgy lejátszani ezeket a meccseket, hogy nem vagyunk versenyben egy trófeáért sem”.

“A csapat megmutatta, mire képes. Zidane a félidőben elmondta, hogy koncentrálnunk kell. Tudjuk, hogy nehéz időszakban van a csapat, láttuk, hogy fest ez kívülről. Egy győztes csapat vagyunk, tele nagyszerű játékosokkal, és igyekezni fogunk, hogy visszatérjünk a győztes útra. A második félidőben nagyon jók voltunk. Hinnünk kell magunkban, most is meg tudtuk mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Magunknak nehezítettük meg a meccset egy kemény csapat ellen, de jól reagáltunk rá”.

Benzema
“Elképesztő formában van, ez az egyik legjobb idénye. Nagyon jó a kapu előtt, és remélem ez így marad még sok éven át. Hihetetlen góllövő”.

Bale
“A kifütyülés mindenkire hatással van. Mi is csak emberek vagyunk, és azt akarjuk, hogy a szurkolók mellettünk álljanak. A Bernabéu közönsége sokat vár el, de ennek hála vagyunk egy bajnok csapat. Minden edzésen és minden meccsen azért kell dolgoznunk, hogy visszanyerjük a szurkolók támogatását”.

Federico Valverde

“Fontos győzelem volt. Tovább kell harcolnunk ezért a címerért, és olyan magasra kell juttatnunk a Real Madridot, amennyire csak lehet. Nem voltunk jók az első félidőben, de összeszedtük magunkat a másodikra. Magabiztosabbak voltunk, megmutattuk, hogy mi vagyunk a Real Madrid”.

Benzema
“Nagyszerű játékos, ezt minden nap megmutatja, nem csak a meccseken, de az edzéseken is. Nagyon keményen dolgozik az edzéseken, egy remek csapattárs… Gratulálnunk kell neki a védekezési munkájáért is, mert a gólszerzésen kívül odafigyel arra is, hogy segítse a csapat védelmét”.

“A szünetben az edző azt mondta, hogy legyünk egységesek, bátorítsuk egymást amikor a dolgok nem úgy sülnek el, ahogyan szerettük volna. Erősebben jöttünk ki a második félidőre, jobban járattuk a labdát, és magabiztosabban játszottunk. Az első félidőben is jobban kellett volna játszanunk, a Real Madrid soha nem veszíthet az akaratából vagy motivációjából, harcolnunk kell minden labdáért”.

A jövő
“Ami engem illet, meg kell ragadnom minden lehetőséget, amit kapok. Mindannyian nagyon keményen dolgozunk minden nap, hogy készen álljunk rá, amikor lehetőséget kapunk a játékra. A jövőről a klub dönt, én csak arra összpontosítok, hogy kihozzam magamból a legjobbat. Szeretnék minél többet kihozni ebből az egyedülálló lehetőségből, és megmutatni, hogy miért akarok itt maradni. A hátralévő meccsekre próbálok összpontosítani, és arra, hogy bebizonyítsam a klubnak, hogy jó formában vagyok. Mindig is arról álmodtam, hogy itt játsszak, és próbálom kiélvezni ezt a lehetőséget”.

Sergio Reguilón

“Profik vagyunk, és tudjuk, hogyan kell viselkednünk. Mindig bízom magamban, és büszkének kell lennem a munkára, amit végzek. A kereten belüli verseny mindig pozitív, én pedig fiatal vagyok, de ahhoz képest van már tapasztalatom. Nincsen rossz hangulat a csapaton belül, de mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy milyen is volt ez a szezon”.

Benzema
“Mindannyian tudjuk, hogy Karimnak milyen képességei vannak. Létfontosságú játékosa a csapatnak, és a végsőkig kiállunk mellette”.

A szurkolók
“Játszanunk kell a saját focinkat, és ha a szurkolók úgy döntenek, hogy ellátogatnak a meccsre, azt nagyra értékeljük. Mindannyiunknak arra kell összpontosítania már, hogy a hátralévő mérkőzéseken a saját játékunkat játsszuk”.

Teljes menetrend