Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-04-09 12:09 ___Samy___ marca.com
Raúl és Xabi feljebb lép Utánpótlás

A Real Madrid utánpótlás részlegében változások várhatóak a közeljövőben. A legfrissebb hírek szerint Raúl Gonzalez és Xabi Alonso is feljebb lép a ranglétrán.

Bár még hivatalos döntés nem született, de a javaslat elég izgalmasnak ígérkezik. A klub vezetősége már abszolút a jövőre koncentrál, így ennek érdekében Raúl és Xabi is „előléptetésre” számíthat. Ennek értelmében előbbi lesz a Castilla új edzője, utóbbi pedig a Juvenil A csapatot kapná meg. Raúlnak nem lenne ismeretlen az érzés, hiszen korábban a Cadete B csapatot cserélte le a Juvenil B-re.

A két korábbi játékos tavaly májusban szerezte meg az UEFA A, illetve B edzői licenszét, ami elengedhetetlen dolog manapság ahhoz, hogy valakiből a legmagasabb szinten jegyzett vezetőedző válhasson. Ezek az előléptetések pedig ahhoz szükségesek, hogy a kurzus harmadik szintjére léphessenek, amik idén áprilisban és májusban esedékesek.

Jelenleg Manolo Diaz a Castilla trénere, aki Santiago Solari kinevezése óta vezeti a csapatot. A másik edző, akit érinteni fognak a változások, az Dani Poyatos. Azonban mivel ő korábban nem volt játékos, így az ő profilja nem illik a klub által felállított modellbe.

Ugyanakkor Roberto Carlos munkájáról sem szabad megfeledkezni. A brazil legenda jelenleg a Castillánál dolgozik, mint segédedző, és többek között próbálja motiválni a fiatalokat, nem kevés sikerrel.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend