2019-04-13 08:44 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Vinicius egy csodálatos játékos” Nyilatkozatok

“Hét meccsünk van hátra, és jó munkát kell végeznünk, mert ez a klub mindig a legjobbat várja el a játékosaitól, és kötelességünk mindent beleadni. Meg akarjuk nyerni a hátralévő meccseinket” – mondta a brazil középpályás.

“A spanyol bajnokság nagyon nehéz, és a hátralévő hét meccsen azon kell dolgoznunk, hogy jók játsszunk és helyreállítsuk a büszkeségét ennek a címernek. Ha a Barcelona megnyeri a bajnokságot, akkor gratulálnunk kell nekik, de mi a saját munkánkra összpontosítunk, és hogy mindent beleadjunk, ami tőlünk telik”.

“Hatalmas motiváció volt számomra a Real Madridhoz érkezni, egy álmom vált valóra ezzel, hogy minden nap itt edzhetek a csapattal, és az a célom, hogy minden lehetséges trófeát megnyerjek a csapattal. Ez a klub mindig nyerni akar, ezt megtanultam, és ezért mindig a legjobb formámban akarok lenni, hogy segítsem a csapattársaimat és a csapatot. Ha visszagondolok, húsz évvel ezelőtt még arról sem mertem volna álmodni, hogy játszom egy barátságos mérkőzést a Real Madrid ellen”.

Benzema dicsérete
“Benzema egy 9-es, de egy 10-es lelke van benne. Mióta itt vagyok, szerintem ez volt Benzema legjobb szezonja, de a személyisége is csodálatos, nagyon hűséges játékos és ember. Gratulálnunk kell neki mindazért, amit tesz”.

Marcelo
“Ennél a csapatnál ha veszítünk, akkor együtt veszítünk, ugyanez igaz a győzelemre is. Marcelo egy fantasztikus játékos, öt hónappal ezelőtt őt választották a világ legjobb balhátvédjének. Ami engem illet, még most is ő a legjobb a posztján. Mindannyian elkövetünk hibákat”.

“Amíg a Real Madrid játékosa vagy, mindig érni fognak kritikák, de tiszteletet érdemel ez a keret, mert megnyert négy Bajnokok Ligáját a legutóbbi öt szezon alatt. Biztos vagyok benne, hoyg vissza fogunk térni. Mindig azt mondom a Real Madrid szurkolóinak, hogy ez a csapat mindig erősebben tér vissza, és most is gyűjtjük az erőnket ahhoz, hogy minden eddiginél jobban térjünk vissza”.

Vinicius és a brazil válogatott
“Megmutatta, hogy képes azon a szinten játszani, amit a Real Madrid megkövetel a játékosaitól. Ennek a klubnak a játékosai bármelyik klubcsapatban, és bármelyik válogatottban képesek játszani. Vinicius egy csodálatos labdarúgó, és készen fog állni a Copa América-ra is, ha visszatér addig”.

Bale
“Tapasztalt játékos, aki bármivel képes megbirkózni. Az ember előbb-utóbb hozzászokik a nyomáshoz, és tudnod kell ezt kezelni, ha a világ legjobb csapatában játszol. Ha a közönség kifütyüli egy csapattársunkat, akkor az olyan, mintha mindenkit kifütyülnének, mert csapatként gondolkozunk. A füttyszó hatással van az érintett játékosra, de mindenki másra is a keretben. Talán nem ez volt a legjobb szezonja, de ez a klub a legjobbat várja el a játékosaitól, és nem felejthetjük el, hogy Bale sok gólt lőtt és sok trófeát szerzett a csapatnak”.

Nyári igazolások
“A Real Madridban mindig a világ legjobbjainak kell játszania. Nem én intézem az igazolásokat, ez az elnökön és társain múlik. Nem beszélhetek olyan játékosokról, akik nem tagjai a jelenlegi keretünknek. Bármelyik jó játékos előtt nyitva áll az ajtónk, de most is nagyszerű a keretünk”.

Teljes menetrend