Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-04-14 09:11 e.gergo realmadrid.com
26 gólos a Real Madrid középpályás sora Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid középpályás sora is bőven kiveszi a részét a gólszerzésből az idei szezonban, ráadásul a legutóbbi tizenkét mérkőzésből hét meccsen betalált legalább egyszer egy középpályás.

Az eddigi gólszerzők listája a középpályán: Marco Asensio, Isco Alarcón, Luka Modric, Casemiro, Dani Ceballos, Marcos Llorente, és Toni Kroos. Zidane visszatérése óta Isco kétszer, Ceballos pedig egyszer zörgette meg az ellenfelek hálóját. Isco egyébként a legeredményesebb középpályás a 2018/2019-es idényben, fej-fej mellett Marco Asensióval, hat-hat góljuk van a szezonban. Mögöttük Casemiro és Modric vannak a listán, négy-négy találattal – számol be a realmadrid.com.

Dani Ceballos máris jobb mutatóval rendelkezik, mint első Realos szezonja végén (akkor két gólt lőtt, most háromnál tart, mindhárom gólt a spanyol bajnokságban lőtte). Mögötte Llorente a következő a sorban két góllal, Kroos pedig egyszer volt eredményes idén (de mellette öt gólpasszt adott). A középpályás sorból egyedül Federico Valverde és Brahim Díaz nem szerzett még gólt, bár az idén összesen 89 percet játszó Brahimnak már van egy gólpassza.

A Real Madrid következő mérkőzése rendhagyó módon hétfőn este 21:00-kor kezdődik, a spanyol pontvadászat 32. fordulójában a CD Leganés ellen növelheti góljainak számát a Real Madrid kerete. A mérkőzést a Spíler 2 televíziós csatorna fogja közvetíteni élőben az Estadio Municipal De Butarque-ből.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend