2019-04-15 12:07 d.gergo marca.com
Bustinza: “Szokatlan helyzetben van a Real, hogy tét nélkül játszanak” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Unai Bustinza, a Leganés védője a ma esti mérkőzés előtt elmondta, hogy szokatlan helyzetben van a Real Madrid, de ettől függetlenül komoly mérkőzésre számít.

Verhetőbb ez a Madrid most, mint máskor?
“Szokatlan helyzetben vannak, mert mindig trófeákért harcolnak, most pedig semmi tét nem maradt nekik erre a szezonra. De tudjuk, hogy világklasszis játékosokból áll a csapatuk, és sokat ki fog venni belőlünk ez a meccs, az elejétől a végéig”.

A Leganés jelenlegi formájáról
“A legutóbbi kilenc pontból hetet megszereztünk, és a csapat jól teljesít. Nem tudom, hogy ez lenne-e a legjobb pillanat a Real Madrid fogadására, de jó formában vagyunk. Legyőztek minket a Bernabéuban, a saját stadionunkban szeretnénk mi nyerni. Tavaly a bajnokságban gólt lőttem a Real Madrid ellen, de most egyszerű vágyam van: nyerjünk. Gyűjtenünk kell a pontokat. A kieséses helyeket és az európai tornákra való kvalifikálást tekintve nagyon éles a verseny idén a bajnokságban. Harcolnunk kell, és a lehető legmagasabb helyen végezni a tabellán”.

Változott a Real Madrid Zidane visszatérése óta?
“A helyzet változott. Világos, hogy egy történelmi edző tért vissza hozzájuk, akivel bajnok volt a csapatuk. Egy új edző érkezése mindig figyelmeztetés értékű, és eltűnik minden lazaság”.

Teljes menetrend