2019-04-15 11:31 d.gergo marca.comdailystar.co.uk
Hazard és Kovacic sorsa függőben Átigazolási hírek

A hírek szerint Eden Hazard érkezése a spanyol fővárosba már szinte borítékolható, azonban még mindig van pár elég fontos részlet, ami nem tisztázott a transzferrel kapcsolatban.

A brit sajtó értesülései szerint továbbra sincs megegyezés a játékos vételárát illetően. A Chelsea legalább 115 millió eurót kérne a belga játékosért, és ha hinni lehet a híreknek, a Real Madrid nem szeretne többet adni érte, mint annak idején Gareth Bale-ért – a walesi támadó 100 millió euró körüli összegért váltott székhelyet 2013 nyarán.

A brit lapok szerint a Real Madrid kész ajánlattal kereste meg a Chelsea-t, és a tárgyalások jól haladnak, csak az árban nincs megegyezés a két sportegyesület között. Eden Hazard régóta vágyik arra, hogy a Real Madridban játsszon, tavaly közel is volt a megegyezés, de az angol csapat szerette volna még egy évet magánál tartani a sztárjátékost. A kékek helyzetét az sem könnyíti meg, hogy az átigazolási szabályok megszegéséért a nyáron nem regisztrálhatnak új játékost, ezáltal Mateo Kovacic sorsa is függőben van most, az pedig már másik kérdés, hogy a horvát játékost be tudják-e majd vonni a Hazard üzletbe, vagy sem.

A horvát középpályás most arra vár, hogy mi lesz a Chelsea fellebbezésének eredménye, ez a MARCA szerint következő napokban derül ki. A Chelsea arra alapoz, hogy a fellebbezéssel időt nyerhetnek, és nyáron még regisztrálhatnak játékost – nem ez lenne az első ilyen eset, korábban a Barcelona is járt hasonló cipőben. Ha a Chelsea fellebbezését elutasítják a FIFA-nál, újabb indítványt nyújtanak be a nemzetközi sportdöntőbírósághoz. Amennyiben a Chelsea a nyáron regisztrálhat játékost, úgy Mateo Kovacic minden bizonnyal marad a londoni alakulatnál.

Teljes menetrend